Четка за гъста коса Dessata Maxi Save the Ocean

  • Четка за гъста коса Dessata Maxi Save the Ocean
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
24.90 лв

Всяка година повече от 13 милиона тона пластмасови отпадъци достигат до моретата и океаните, причинявайки смъртта на над 100 000 морски видa. 

Веднъж попаднали във водна среда, пластмасовите отпадъци могат да останат там в продължение на стотици години. Най-лошите очаквания предвиждат, че вследствие от подобно безотговорно използване на пластмаси за еднократна употреба, след 5 години в моретата и океаните ще има повече пластмаса, отколкото риба.

В същото време пластмасата се превърна в незаменим материал за днешния съвременен свят.

От изключително значение за човечеството е внедряването на спешни мерки за намаляване на използването и увеличаване на възможностите за рециклиране на съответните отпадъци. 

Ето защо Dessata създаде нов дизайн на четките MAXI от изцяло рециклирани материали.

Опаковката е изработена от специален картон, сертифициран от FSC. Специалното изискване за отговорно отношение към управляваните от тях гори включва засаждане на ново дърво за всяко отсечено. 

Четка за гъста коса Dessata Maxi Save the Ocean

Всички знаем колко е трудно да се поддържа дълга коса - скубане, заплитане, накъсване... Ако все не успявате да пуснете дълга косата си, замисляли ли сте се, че причината за това може да е във вашия гребен или четка, които ползвате? Защото само добрата козметика не е достатъчна. Грубото разресване може да доведе до косопад и загуба на съвсем здрава коса, но най-често води до накъсване на косата

Спрете да губите коса всеки ден! Грубото разресване с неподходящите четка или гребен, може да нарани и увреди трайно косата ви!

Вече можете да решите този проблем с четка Dessata Save the Ocean

Луксозната четка Dessata Save the ocean е вдъхновена и проектирана в духа на океана. Елегантният принт, изобразяващ океанско дъно създава уникално усещане за красота и стил, с който няма как да останете незабелязани.
Изцяло ергономичният дизайн е създаден, така че да се адаптира перфектно към ръката и главата ви. Още първия път, когато използвате тази четка, ще забележите разликата -  блестяща, мека и красива коса, без заплитане и накъсване.

Ежедневното разресване с четката ще ви помогне да "отгледате" здрава, дълга и красива коса. Благодарение на нея косата е разресана, без да е накъсан нито един косъм. Скалпът остава спокоен, без да е опъван и раздразван излишно..

Няма как да не искате да я носите навсякъде с вас, заради размера, перфектно пасващ на всяка дамска чанта. 
Обвийте се в свеж океански бриз и бъдете ослепителна!

440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените и гъсти коси. Без болка, без скубане и без напрежение!
Не мислете, че пластмасовите четки наелектризират косата. Напротив!

Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество. Няма го неприятното наелектризиране на косата, която я кара да стърчи на всички посоки. С Dessata можете да бъдете спокойни! Кажете НЕ на статичното електричество!

Всички знаем, че не е препоръчително разресване на косата, когато е мокра, защото тогава тя е най-уязвима. С четка Dessата можете да разресвате косата, докато е мокра без капка гузна съвест, защото тя няма да нарани нежните люспички на косъма, въпреки влагата. Можете да разресвате винаги - суха или мокра, това няма значение.

Ако пък се грижите за малка принцеса и вече се виждате в чудо, защото всяко разресване е свързано с огромно количество сълзи и драми, имате шанса да разрешите завинаги този проблем, а вашата малка дъщеря да заобича разресването на косата повече от всичко друго!

Лекотата на разресването води до там, че малките принцеси да искат да се решат сами, а красивите и пъстри цветове правят четка Dessata неповторим аксесоар и повод за гордост, за всички малки суетни дами!

Четка Dessata е добра инвестиция в грижата за косата! Не отлагайте!

Размери: 120 х 70 мм 

Произведено в Испания.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.