Четка за разресване Dessata Raya and The Last Dragon

  • Четка за разресване Dessata Raya and The Last Dragon
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
22.90 лв

Рая и последният дракон е с последната анимация на Дисни, която всички деца заобичаха! 

Много отдавна, в света на Кумандра, хората и драконите живеели заедно в хармония. Но когато зловещи чудовища, известни като Друун, заплашили земята, драконите се жертват, за да спасят човечеството.

Сега, 500 години по-късно, същите тези чудовища се връщат и самотният войн, Рая, и нейният домашен любимец Тук Тук, тръгват на пътешествие, за да проследят последния дракон и да спрат окончателно Друун завинаги. По време на пътуването си обаче Рая научава, че за спасяването на света ще е необходимо повече от магия - ще се трябва и доверие.

Лимитираната четка Dessata  Raya and the Last Dragon е най-добрият избор за детската коса. С Dessata разплитането на косата е безболезнено и лесно като детска игра. 

Тъй като знаем колко е важно да разполагате с надеждна и качествена четка за деликатната коса на вашето дете, нашето предложение е Dessata Raya and the Last Dragon .

Ако за вашата малка принцеса, всяко разресване е свързано с огромно количество сълзи и драми, имате шанса да разрешите завинаги този проблем, а вашата малка дъщеря да заобича разресването на косата повече от всичко друго!
Лекотата на разресването води до там, че малките принцеси да искат да се решат сами, а Dessata Raya and the Last Dragon без съмнение ще се превърне в неповторим аксесоар и повод за гордост, за всички малки суетни дами.
Размер, подходящ за малки и големи!

 440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените и гъсти коси. Без болка, без скубане и без напрежение!
Не мислете, че пластмасовите четки наелектризират косата. Напротив!
Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество. Няма го неприятното наелектризиране на косата, която я кара да стърчи на всички посоки. С Dessata можете да бъдете спокойни! Кажете НЕ на статичното електричество!

Всички знаем, че не е препоръчително разресване на косата, когато е мокра, защото тогава тя е най-уязвима. С четка Dessата можете да разресвате косата, докато е мокра без капка гузна съвест, защото тя няма да нарани нежните люспички на косъма, въпреки влагата.

Можете да разресвате винаги - суха или мокра, това няма значение.
Четка Dessata е добра инвестиция в грижата за косата! Не отлагайте!

Произведено в Испания.

Размери: 90х50 мм

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.