Доставка

Начин на поръчка
Можете да направите поръчка през нашия сайт или на лично съобщение в нашата Facebook страница, както и на телефон 0879 88 61 99.

Начин на доставка
Доставка до адрес или офис на куриерски фирми Спиди или Еконт: Поръчките, изпратени с Еконт, могат да бъдат получени само в офисите на фирмата. Поръчките, изпратени със Спиди, могат да бъдат доставени както до офис, така и до адрес, който е удобен за Вас.

Безплатна доставка в магазин Златна рибка: Може да направите поръчка онлайн и да я получите в магазин Златна рибка, без да плащате за транспорт. Изберете желан магазин от менюто за метод на доставка при финализиране на поръчката. 

*Пратки се изпращат единствено в рамките на България

Цена за доставка
Доставката с куриерска фирма Еконт е 3.50 лв, а цената на доставка с куриерска фирма Спиди е 3 лв. за поръчки до 59 лв. Над тази сума, доставката е напълно безплатна.

Време за доставка
Поръчки, направени до 16:00 часа в периода понеделник-петък, се доставят на следващия работен ден. Поръчки, направени в петък след 16:00 ч., събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят във вторник.   

*В някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата. Може да проверите дали Вашият град е сред тях и кога да очаквате куриера тук.

Начин на плащане
Можете да заплатите пратката си в брой на куриера, като изберете опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, когато завършвате поръчката си или да заплатите с дебитна/кредитна карта онлайн – в този случай, изберете опцията БАНКОВА КАРТА.

При проблем с поръчката
При проблем с поръчката или се нуждаете от информация за нея, можете да ни пишете на имейл info@zlatnaribka.com или да позвъните на тел.: 0879 88 61 99

Екипът на Златна рибка Ви желае приятно пазаруване!