Marrakesh е вече MKS Eco

Доставка

 

Начин на доставка
Доставка до адрес или офис на куриерски фирми Спиди или Еконт: Поръчките, изпратени с Еконт, могат да бъдат получени само в офисите на фирмата. Поръчките, изпратени със Спиди, могат да бъдат доставени както до офис, така и до адрес, който е удобен за Вас.

Безплатна доставка в магазин Златна рибка 
Може да направите поръчка онлайн и да я получите в магазин Златна рибка, без да плащате за доставка. Изберете желан магазин от менюто за “метод на доставка” при финализиране на поръчката. 

гр. София, Paradise Center, бул. Черни връх 100
гр. София, бул. Витоша 58
гр. София The Mall, бул. Цариградско шосе 115
гр. София Serdika Center, бул. Ситняково 48
гр. София Mall of Sofia, бул. Ал. Стамболийски 101
гр. Пловдив MALL Plovdiv, ул. Перущица 8
гр. Пловдив Главната, ул. Княз Александър I-ви 8
гр. Пловдив Plovdiv Plaza, ул. Д-р Георги Странски 3
гр. Пловдив, ул. Свети Климент 6
гр. Варна, ул. Шейново 4
гр. Варна Grand Mall, ул. Андрей Сахаров 2
гр. Бургас Mall Galleria, ул. Янко Комитов 6
гр. Стара Загора Mall Galleria, ул. Хан Аспарух 30

*Пратки се изпращат единствено в рамките на България

Цена за доставка
Доставката с куриерска фирма Еконт е 3.50 лв, а цената на доставка с куриерска фирма Спиди е 3 лв. за поръчки до 59 лв. Над тази сума, доставката е напълно безплатна.

Време за доставка
Поръчки, направени до 16:00 часа в периода понеделник-петък, се доставят на следващия работен ден. Поръчки, направени в петък след 16:00 ч., събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят във вторник.   

*В някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата. Може да проверите дали Вашият град е сред тях и кога да очаквате куриера тук.

**В периода на мащабни кампании като “Black Friday” , “Black Week” и други, времето за доставка може да отнеме до 10 дни от момента на постъпване на вашата поръчка.  

Начин на плащане
Можете да заплатите пратката си в брой на куриера, като изберете опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, когато завършвате поръчката си или да заплатите с дебитна/кредитна карта онлайн – в този случай, изберете опцията БАНКОВА КАРТА.

При проблем с поръчката
При проблем с поръчката или се нуждаете от информация за нея, можете да ни пишете на имейл info@zlatnaribka.com или да позвъните на тел.: 0876 500 555

Екипът на Златна рибка ви желае приятно пазаруване!