Доставка

 

 

Начини за поръчка

Ще приемем твоята поръчката чрез сайта, чрез имейл на info@zlatnaribka.com, а ако си в движение - свържи се с нас на телефон 0879 88 61 99.

Начини за доставка

Работим с куриерски фирми Еконт и Спиди. Поръчките, изпратени с Еконт, могат да бъдат получени само в офисите на фирмата. Поръчките, изпратени със Спиди могат да бъдат доставени както до офис, така и до адрес, който е удобен за теб.

Цена за доставка

Доставката с куриерска фирма Еконт е 3.50 лв, а цената на доставка с куриерска фирма Спиди е 3 лв. за поръчки до 59 лв. Над тази сума, доставката е напълно безплатна.

Време за доставка

Ако направиш поръчка до 16:00 часа, тя ще бъде доставена още утре. Ако не успееш – и утре е ден! Ще я обработим и ще пристигне при теб на следващия работен ден.  

*Не важи за дните събота и неделя. 

Поръчки, направени в петък до 16:00 часа се доставят в събота до обяд.

Ако твоята пратка се бави, не се колебай да се свържеш с нас, но имай предид, че в някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата. Може да провериш дали твоят град е сред тях и кога да очакваш куриера тук.

Начини на плащане

Изборът е твой! Ако желаеш да заплатиш пратката си в брой на куриера, избери опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, когато завършваш поръчката си. Разбира се, може да заплатиш поръчката си и с дебитна/кредитна карта. В този случай, избери опцията БАНКОВА КАРТА.

При проблем с поръчката

При нас работата тече на бързи обороти и въпреки, че полагаме огромни усилия, понякога грешим. Случва се рядко, но ако допуснем грешка, знай, че не е нарочно.

Каквото и да сме объркали, просто ни се обади на 0879 88 61 99 и ние обещаваме да поправим грешката си по най-добрия за теб начин. Въпреки всичко, ние винаги сме коректни и лоялни!

 

*Пратки се изпращат единствено в рамките на България