• Дуо комплект за интензивна хидратация с хайвер Alterna Caviar Moisture

Дуо комплект за интензивна хидратация с хайвер Alterna Caviar Moisture

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
124.00 лв

Какво съдържа:

Луксозен хидратиращ шампоан с хайвер 250 мл Alterna Caviar Moisture Shampoo - Луксозен, нежен шампоан без сулфати, който интензивно хидратира и възстановява косите. Предпазва цвета от избледняване и защитава косите от бъдещи увреждания, вредното влияние на факторите на околната среда и ежедневния стрес. Хидратиращият шампоан с хайвер съживява крехките и изтощени коси и възвръща копринения блясък. Притежава способността да задържа и ребалансира нивото на хидратация, като в същото време подобрява еластичността на сухите и крехки коси. Обогатен с Color Hold и UVA/UVB защита. Резултатът е силна, здрава, по-младежки и значително подобрен вид на косата.

Луксозен хидратиращ балсам с хайвер 250 мл Alterna Caviar Moisture Conditioner - Луксозният, богат на липиди балсам ефективно и трайно запечава влагата във вътрешността на косъма, като го предпазва от бъдещи увреждания. Съдържа специален комплекс за защита на цвета от избледняване. Хидратиращият балсам с хайвер осигурява на косите жизненоважни аминокиселини. Има богато съдържание на липиди, които превръщат сухите и изтощени коси в трайно хидратирани, с подобрена еластичност и блясък. Цялостният вид на косата е значително подобрен още с първото приложение.

Ключови съставки:
 
- Age-control complex®: Бори се с всички фактори, причиняващи стареене – естествени, химически и фактори на околната среда.
- Екстракт от хайвер – Един от най-богатите източници на Омега-3 мастни киселини в света – изпълва косата с хидратация, еластичност и блясък.
- Витамин C – Доказан антиоксидант, който предпазва косата от увреждане.
- Цитокини – Подобряват микро-циркулацията и процеса на делене на клетката.
- Enzymetherapy®: Целенасочена система от ензими, осигуряваща проникването на хранителни вещества в косата и скалпа.
- Color Hold®: Изпълва косата с меланин на растителна основа, който осигурява най-високото възможно ниво на защита на цвета от избледняване, причинено от UVA/UVB лъчите, включително пълна защита от вредното влияние на изкуственото осветление.
- Seasilk®: Мощна комбинация от морски растения доставя изключителна хидратация и хранителни вещества на косата, възстановявайки я трайно.
 
Не съдържа:
Парабени
Глутен
Фталати
Минерално масло
Парафин
ДЕА
ТЕА
Вазелин
ПАБА

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*