Дуо изглаждащ термозащитен спрей и керамична четка за изсушаване 43 мм ECRU New York

  • Дуо изглаждащ термозащитен спрей и керамична четка за изсушаване 43 мм ECRU New York
  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
119.61 лв
132.90 лв

Комплектът съдържа:

Изглаждащ термозащитен спрей за изсушаване 148 мл ECRU New York Smoothing Blow-Dry Spray – създава невидим термозащитен слой около косъма и изглажда стърчащите краища, като се справя с най-буйните коси. Защитните свойства на продукта се активират при топлинна обработка. Спреят намалява значително времето за изсушаване и запазва оформената прическа за по-дълго време. Разработен е с отлична устойчивост на влага и лека формула с хидролизиран кератин, която не утежнява косата. Изключително подходящ е за буйни, химично обработени коси и при често изправяне или накъдряне.

Начин на употреба: Напръскайте върху влажна коса и разрешете, след което можете да изсушите и оформите желаната прическа.


Керамична четка за изсушаване ECRU New York Ceramic Styling Brush 43 мм - изключително удобна и с ергономичен дизайн, четката осигурява прецизно оформяне на въздушна прическа с обем. Керамичната основа разпределя равномерно топлината, а множеството отвори пропускат горещия въздух, което предпазва косата от пресушаване и увреждане.

Размери: диаметър 43 мм

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.