Дуо с кератин за боядисана коса SuperPlex Keratin Bonder

  • Дуо с кератин за боядисана коса SuperPlex Keratin Bonder
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
29.44 лв
36.80 лв

Дуо с кератин за боядисана коса SuperPlex Keratin Bonder 

Комплектът съдържа:

Кератинов шампоан за боядисана коса 250 мл SuperPlex Keratin Bonder Shampoo - Шампоанът SuperPlex Keratin Bonder е подходящ за всеки тип боядисана коса, включително руса или обезцветена. Максимално възстановяване и максимална защита! Действайки върху прекъснатите дисулфидни връзки, той възстановява косата, като прониква в кутикулата на косъма и действа отвътре-навън. Прави косата по-силна, блестяща и предотвратява накъсването, благодарение на кератина, който се съдържа в него. Косъмът е заздравен и блестящ. Резултатите са видими още след първото ползване. Предпазва косата от увреждане, причинено по време на химически процедури и от ежедневните аргесори на околната среда, като хидратира, подхранва и укрепва косъма. 

Кератинов балсам за боядисана коса 250 мл SuperPlex Keratin Bonder Conditioner - балсам, идеален за боядисана, изрусена или обезцветена коса. Максимално възстановяване и максимална защита! Кремообразен балсам, който възстановява косата още от първото нанасяне. Благодарение на кератиновите аминокиселини, които проникват в кутикулата, косъмът се възстановява отвътре навън. Действа върху прекъснатите дисфлуидни връзки, като в резултат косата е по-силна, лъскава и устойчива на накъсване. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.