Четка за изправяне IKOO Fireball E-styler

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
149.00 лв

Перфектно гладка и права коса с четка за изправяне IKOO E-styler!

Изключително лесно изправяне на косата докато я разресвате. Иновативната четка загрява бързо и достига нужната температура за работа. Щадяща е към здравето на скалпа и на всеки косъм, защото не притиска и не дърпа косата, докато я изправя. Структурата на косъма е напълно защитена от трайно увреждане.

Четката изправя косата без да я накъсва или уврежда, благодарение на 37-те индивидуални керамични плочи, които равномерно разпределят топлината за перфектни резултати. Плочите намаляват съпротивлението при изправяне, както и статичното електричество, за да изглежда косата ви перфектно. При изправяне четката IKOO Brush E-styler не дърпа и не скубе косата, като е щадяща и към скалпа. Четката е проектирана с йонна функция, която допълнително изглажда косата и я изпълва с блясък.

IKOO e-styler осигурява пет топлинни нива, които позволяват настройване на температура спрямо плътността на косата. Лесно можете да изберете подходящата температура за перфектни резултати.

Характеристики:
37 керамични плочи
Ергономична форма и въртящ се кабел
Самоизключва се след 30 минути
Йонна функция – за завиден блясък
Пет топлинни настройки от 150 до 230 °C

Само с едно докосване! Четката за изправяне IKOO e-styler е лесна и бърза за използване. Многофункционалният бутон има ергономичен дизайн и е възможно да се използва само с един пръст. По този начин йонната функция е винаги готова да бъде активирана и помага да се избегнат “хвърчащи краища” и наелектризиране, като същевременно осигурява копринена на допир коса.


Разресване по време на изправяне за още по-бързи резултати! Патентованият панел с разресващи зъбци загрява за 1-2 минути. Когато се затопли, можете веднага да започнете с оформянето. Косата ви ще застане в желаната форма само с едно движение, благодарение на нагряващите и разресващи плочи. С тази функция процесът на изправяне е по-бърз и по-лесен.

Йонна технология за копринени резултати! Косата ви ще бъде още по-здрава и по-красива с помощта на йонната струя. Благодарение на иновативен бутон, с едно докосване можете да включите йонната функция винаги, когато пожелаете, за да получите още по-копринени и гладки прически.


 

ПРЕДИМСТВА


Революционна концепция намалява времето за изправяне с 50%!

E-Styler съчетава функциите на четка за разресване и преса за изправяне, опростявайки оформянето на прическата. Косата се плъзга през керамичните плочи без никаква съпротива. Изумителната комбинация от  разресване, топлина и специалното подреждане на керамичните плочи, осигурява на прическата изумителни резултати и перфектен стайлинг. Само след  1-2 минути четката е готова за използване, което допълнително спестява време. Толкова е лесно!

Йонна функция, която предотвратява наелектизирането и „хвърчащите“ краища

Интегрираната йонна технология придава на косата копринен блясък и атрактивен завършек. Предотвратява наелектизирането и „хвърчащите“ краища. Благодарение на практичния бутон за включване / изключване, разположен на дръжката, сами решавате кога използвате функцията, като това не оказва влияние на ефекта от изправянето.

Пет топлинни настройки, които отговарят на нуждите на всеки тип коса

Не всички коси са едни и същи. Например фината коса се нуждае от по-ниски градуси за изправяне, отколкото тези с по-плътна текстура. С IKOO e-styler, това не е проблем - температурата се избира лесно от пет разллични температурни настройки между 150 и 230 °C . Това може да се адаптира към индивидуалните нужди, защото вие знаете най-добре какво може да се справи с косата.

Максимум защита по време на работа

Естественият каучук, който изолира нагревателните плочи, предпазва скалпа от изгаряне. Автоматичното изключване след 30 минути прави IKOO e-styler особено безопасна четка за изправане, дори да сте я забравили включена.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.