Maша за коса с титаниева основа BioSilk Titanium Curling Iron 19 мм

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
190.00 лв

Постигнете с лекота перфектните скокливи къдрици! BioSilk съчетава титан и керамика, за да създаде прецизна комбинация между маша за мечтани визии и уред, който щади косата при работа в домашни условия! 

Машата BioSilk Titanium Curling Iron осигурява изключително лесно оформяне на игриви и оформени дълготрайни къдрици у дома, благодарение на изработката от керамични и титаниеви елементи. Титаниевата основа с диаметър 19 мм се нагрява бързо, като разпределя топлината равномерно, което помага за по-бързото оформяне на скокливи къдрици. Запечатва кутикулата на косъма и задържа оптималните нива на хидратация в него, придавайки огледален блясък. Машата създава с лекота копринени подскачащи къдрици, които издържат с дни! 

Титанът е най-добрият избор за коса, която трудно подлежи на оформяне и накъдряне. Той е с ниска плътност, но притежава здравината на стоманата и е същевременно лек, което прави уреда удобен за работа и устойчив на надраскване. 

Характеристики:
Титаниева основа
Диаметър 19 мм
Максимална температура от 210° C
Бутон за включване/изключване
Дисплей за регулиране на температура
5 предварително зададени температурни стойности
Индикатор за загряване до избраната температура
Автоматично изключване след 1 час

Инструкции за работа:
Включете машата от бутона, след като сте я включили в контакта.
Изберете желаната температура, като използвате бутоните за контрол на температурата (+) (-). Дисплеят показва предварително зададените температурни стойности:

165 ° С
176 ° С
187 ° С
198 ° С
210 ° С

Индикаторът за температура ще мига, докато не достигне избраната от вас стойност. Когато премигането спре, уредът е готов за работа.
Изключете машата от бутона, когато приключите работа.
 

+ПОДАРЪК! Термозащитна мъгла с копринени протеини BioSilk Hot Thermal Protectant Mist 59 мл - Спреят BioSilk Hot Thermal Protectant Mist осигурява пълна защита от топлината на пресата и машата. Улеснява оформянето на прическата и изпълва косата с брилянтен блясък и копринена мекота. Богата формула на термозащитния спрей включва копринените протеини като една от най-ефективните активни съставки. Коприната притежава едни от най-силните влакна в света, равни на стоманата. Използвани върху косата, копринените протеини имат свойството напълно да заздравят и възстановят уврежданията на косъма.

Начин на употреба: Напръскайте върху суха коса. Оформете прическата с помощта на преса или маша. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.