Четка за изправяне и къдрене IКОО Beluga Black E-styler Pro

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
207.20 лв
259.00 лв

Четка за изправяне IKOO Brush E-styler Pro е иновативен продукт, който предлага още повече възмоможности за оформяне на косата. Права или къдрава коса? Лесно може да постигнете перфектни резултати само с един уред. Четката е с ергономична, удобна форма и олекотен дизайн, за още повече комфорт.

Притежава 42 самостоятелни керамични плочи, които разпределят температурата равномерно и са щадящи към косата. Устройтвото достига температура за работа много бързо, а въртящият се захранващ кабел предлага удобство при употреба. Керамичните плочи разпределят температурата и изправят косата докато я разресват, без дърпане или скубане. Косъмът е защитен от увреждане.

IKOO Brush E-styler Pro не само изправя косата докато я разресва, но благодарение на страничните керамични плочи, позволява оформянето на красиви и лъскави букли или вълни. Йонната функция на уреда добавя към косата завиден блясък. Притежава 5 топлинни нива от 150 до 230 градуса, които можеш да нагласяте спрямо плътността на косата.
 

Характеристики:
Ергономична форма и въртящ се кабел
Бързо достигане на температура за работа
42 керамични плочи
Йонна функция за допълнителен блясък
Пет топлинни нива от 150 до 230 градуса


Само с едно докосване! Представяме ви иновативна електрическа четка за изправяне и къдрене – IKOO E-styler Pro с 4-посочен бутон. Възможно е да изберете желаната температурна настройка или опционалния бутон на страничните вълни (side waves) и всичко това с едно щракване с пръст. С вградения LED дисплей от висок клас, винаги можете да управлявате избраната температура и режим - проектирани от професионалисти. 

Определени полета

Освен иновативната 360 ° използваемост на E-styler Pro, от IKOO са се погрижили за всичко: чрез завъртане на краищата на косата си, прическата ще бъде възможно най-красива и оформена. Това е гарантирано, благодарение на стабилните точки на гърба. Диагоналната им подредба разресва косата ви по време на оформянето - дефиниция във всеобхватен стил, всеки ден.

Копринена и гладка коса, благодарение на двойна йонна функция

С e-styler pro от IKOO с гордост представят ionic duo: подобрените йонни излъчватели и изходните портове на предната и задната страна в пъти подминават положителните резултати на първия e-styler и предпазват стила ви до ново ниво!

ПРЕДИМСТВА


Революционна концепция намалява времето за изправяне с 50%!

E-Styler съчетава функциите на четка за разресване и преса за изправяне, опростявайки оформянето на прическата. Косата се плъзга през керамичните плочи без никаква съпротива. Изумителната комбинация от  разресване, топлина и специалното подреждане на керамичните плочи, осигурява на прическата изумителни резултати и перфектен стайлинг. Само след  1-2 минути четката е готова за използване, което допълнително спестява време. Толкова е лесно!

Йонна функция, която предотвратява наелектизирането и „хвърчащите“ краища

Интегрираната йонна технология придава на косата копринен блясък и атрактивен завършек. Предотвратява наелектизирането и „хвърчащите“ краища. Благодарение на практичния бутон за включване / изключване, разположен на дръжката, сами решавате кога използвате функцията, като това не оказва влияние на ефекта от изправянето.

Пет топлинни настройки, които отговарят на нуждите на всеки тип коса

Не всички коси са едни и същи. Например фината коса се нуждае от по-ниски градуси за изправяне, отколкото тези с по-плътна текстура. С IKOO e-styler, това не е проблем - температурата се избира лесно от пет разллични температурни настройки между 150 и 230 °C . Това може да се адаптира към индивидуалните нужди, защото вие знаете най-добре какво може да се справи с косата.

Максимум защита по време на работа

Естественият каучук, който изолира нагревателните плочи, предпазва скалпа от изгаряне. Автоматичното изключване след 30 минути прави IKOO e-styler особено безопасна четка за изправане, дори да сте я забравили включена.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.