ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА древното лекарство

  • ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА древното лекарство
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
59.00 лв

Преобразете здравето си със силата на етеричните масла! 

Какво би станало, ако, вместо да разчитате на отпускани по лекарско предписание медикаменти с множество опасни странични ефекти, можеше да изберете по-безопасна, натурална алтернатива за справяне със здравословните си проблеми? Ами ако, вместо да използвате обичайните домакински почистващи препарати и козметични продукти, съдържащи токсични съставки, имахте достъп до превъзхождащи ги алтернативи, които могат да постигнат същите (или по-добри) резултати без риск да навредят на тялото ви?

В това пътуване, с цел да помогнат на хората по целия свят да постигнат добро здраве и пълноценен живот, здравните експерти и най-продавани автори д-р Джош Акс, Джордан Рубин и Тай Болинджър обединяват силите си, за да споделят важно послание: етеричните масла са една от най-мощните форми на растителни лекарства в света и може би са решаващият липсващ елемент от вашата програма за постигане на благополучие. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.