ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН

-20% на
🌊 Технология от океана за напълно преобразена коса

Често задавани въпроси

 
 
 
Оригинални ли са продуктите, които предлагате? 
 
Да. Ние, от верига магазини Златна рибка, над 10 години продаваме само и единствено оригинални продукти. За да гарантираме качеството им, внасяме всичко директно от производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия и т.н. или от официалните вносители за България. Ние сме уважавана фирма със 100% гаранция на качеството.
Zlatnaribka.com е запазена търговска марка на Мястото ООД.
 
 
Мога ли да върна/заменя закупена стока? 
 
Разбира се. Може да върнеш или замениш стока до 14 дни след получаване. Условието за замяна е стоката да бъде в оригиналната си опаковка, да не е използвана и да се предостави касова бележка от покупката.
 
 
Колко струва доставката? 
 
Доставката за всички поръчки над 79 лв. е изцяло за наша сметка. За поръчки под тази сума доставката е 3.90 лв. с куриерски фирми Спиди и Еконт. 
 
 
Кога ще получа поръчката? 
 
Всички поръчки направени до 16:00 ч. се доставят на следващия работен ден. Това, разбира се, не важи за поръчки, направени в събота, тъй като Еконт и Спиди не разнасят пратки в неделя. За повече подробности, моля прочети в раздела ДОСТАВКА.
 
Мога ли да фиксирам час за доставка? 
 
Да, може да посочиш в поръчката си точен час за доставка с куриерска фирма Спиди, който се доплаща допълнително 2.40 лв. Може да фиксираш час за доставка в дните от понеделник до петък. Първият възможен час за фиксиране е 10:30 ч, а последният - 17:30 ч. 
 
 
Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка? 
 
Не е задължително. Може да пазаруваш и като „гост“. Разбира се, за предпочитане е да имаш регистрирация, тъй като по този начин няма да попълваш всеки път данните си за доставка. Освен това ще получаваш новини от нас за актуални промоции и нови продукти.
 
 
С коя куриерска фирма работите? 
 
Пратките се изпращат с куриерски фирми Еконт и Спиди.
 
 
Правите ли доставки в чужбина?  
 
Не. Доставки извършваме само в рамките на България.
 
 
Как да разбера кой продукт е най-подходящ за мен? 
 
Ако имаш колебания кой продукт е подходящ за теб, може да се свържеш с нашите оператори на 0876 500 555 за безплатна и компетентна консултация.
 
 
Как да поръчам? 
 
Може да поръчаш по следните начини:
 
1. Поръчка в www.zlatnaribka.com: Добави избраните продукти в количката, въведи данните си и очаквай поръчката си на следващия работен ден.
 
2. Поръчка по телефона: 0876 500 555. Може да се свържеш с нашите консултанти, които с удоволствие ще приемат твоята поръчка. От тях може да получиш отговор на всички въпроси, които касаят косата ти, продуктите, както и допълнителна полезна информация.
 
3. Пазаруване на място: Посети нашите магазини в София, Пловдив, Варна и Бургас. Ние с удоволствие ще те посрещнем и ще ти помогнем да избереш най-доброто за твоята коса.
 
 
Как да платя? 
 
Ако желаеш да заплатиш пратката си в брой на куриера, избери опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ преди да завършиш поръчката си. Разбира се, може да заплатиш поръчката си и с дебитна/кредитна карта. Ако желаеш това, избери опцията БАНКОВА КАРТА.
 
 
Как да съм сигурен/a, че поръчката ми е приета? 
 
Ще получиш имейл с потвърждение, че поръчката е приета успешно. Когато бъде обработена и изпратена, ще получиш втори имейл от нас с код за проследяване на пратката.
 
 
Може ли да добавя продукт към вече направена поръчка? 
 
Да, може да добавиш продукт, като се свържеш с наш оператор по телефона или ни пишеш на info@zlatnaribka.com до 16:00 ч.
 
 
Какво да правя, ако липсва продукт от поръчката ми или е грешен/дефектен? 
 
Съжаляваме за неудобството. В такива, свържи се с нас на посочените телефони или имейл, за да уточнение кога ще е най-удобно да получиш забравения/верния продукт. Куриерските услуги ще са за наша сметка.
 
 
Еднакви ли са цените в сайта с тези в магазините ви? 
 
Да. Цените, които виждаш в сайта са същите и в магазините ни в София, Пловдив, Варна и Бургас.