• Обезцветител (римувър) Loreal Professionnel Еfassor 28 гр.

Обезцветител (римувър) Loreal Professionnel Еfassor 28 гр.

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
8.40 лв

Моля избери


Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Обезцветител (римувър) L'Oréal Professionnel Еfassor е продукт за премахване на вече съществуващ перманентен цвят преди последващо третиране с оцветител. В зависимост от желаното обезцветяване Еfassor може да се използва с топла вода или окислител 6 или 9 %:

- За съвсем леко обезцветяване - до 1-2 тона, смесете едно пакетче Ефасор 28 гр. с 60 мл. топла вода. Време на престояване - 5-20 минути.

- За средно обезцветяване смесете една опаковка с окислител 75 мл. от 6 %. Време за престояване - от 15 до 40 минути.

- За смъкване на черна боя и силно обезцветяване смесете една опаковка Ефасор с окислител 75 мл. от 9 %. Време за престояване - от 35 до 60 минути. Изплаква се обилно с вода.

Начин на употреба: Нанасяйте върху неизмита и суха коса, като започнете от най-тъмните части на косата. Не нанасяйте в корените. Намажете областта на челото и другите открити части предварително с крем.

*Можете да изберете, дали да закупите изрусителя в комплект с еднократна доза ColorpHlex (Стъпка 1 - 3.75 мл и Стъпка 2 - 7.5 мл), с която ще заздравите косата и ще я предпазите от изтощаване по време на боядисване/изрусяване.

Количеството от Стъпка 1, което ще ви бъде нужно за боята, вижте в схемата в описанието тук.

*С всеки обезцветител получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки