Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Силно хидратиращ балсам 250 мл JOC Care Re-Hydra Hydrating Conditioner

  • Силно хидратиращ балсам 250 мл JOC Care Re-Hydra Hydrating Conditioner
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
18.90 лв

Балсамът JOC Care Hydrating поддържа оптимални нива на хидратация в косъма и възвръща жизнеността и силите на сухата коса. Заздравява структурата на косъма и го прави по-устойчив, благодарение на формула с растителни и океански съставки, и морски микроелементи. Хидратира в дълбочина и защитава от агресорите на околната среда. Повишава блясъка на косата, прави я мека и гладка.

Ползи:
Хидратира в дълбочина 
Възвръща силите на косата 
Заздравява структурата на косъма 
Повишава устойчивостта и еластичността
Прави косата мека и блестяща 
Улеснява разресването
Защитава от агресорите на околната среда 
Неутралното pH 4.0 е показател, че не дразни очите и защитава цвета на боядисаната от избледняване

Активни съставки:

Екстракт от цвят на банан –  естествен източник на витамин B6, минерали, и аминокиселини. Има мощно хидратиращо действие, изглажда космения фоликул и предпазва косата от агресорите на околната среда. Екстракт от гигантски водорасли
– морски водорасли от вида Macrocystis. В състава им присъстват ударни количества магнезий, калций, калий и йод. Имат силно реминерализиращо действие. Хидратират в дълбочина и придават ослепителен блясък на косата.
 


Иновативна технология Blue Light Shield
- мощна фотозащитна система със синьо алгае за предотвратяване на преждевременно стареене на скалпа и косата, като защитава от UV лъчите и високото ниво на "синя светлина", която се излъчва от електронните устройства. "Синята светлина" е компонент на естествения слънчев спектър и част от видимата светлина с по-дълъг диапазон на вълната в сравнение с UV лъчите. Естествената светлина сама по себе си не уврежда, но става вредна, когато се излъчва изкуствено от устройства, които са се превърнали в съществена част от ежедневието. Изследване сочи, че 60% от населението прекарва средно 6 часа дневно пред електронно устройство - това провокира оксидативен стрес и промени в естествената бариера на кожата, причинявайки преждевременно стареене на косата и скалпа.


Не съдържа сулфати, парабени и оцветители. 
100% веган продукт, които не съдържат съставки с животински произход и не са тествани върху животни.

Начин на употреба: Нанесете по дължините на измита, подсушена с кърпа коса. Изчакайте  няколко минути да подейства и изплакнете с хладка вода. 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки