Силно изсветляваща боя за коса JOC Color 100 мл

  • Силно изсветляваща боя за коса JOC Color 100 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
11.90 лв

Моля, изберете


*
*
*

JOC Color е италианска трайна боя за коса, която предлага голямо разнообразие от цветове - от модерни и ярки до натурални такива. Боята осигурява максимално покритие, естествен вид и дълготрайни резултати, като в същото време се грижи за здравето на боядисаната коса и я поддържа блестяща.

Активни съставки:

 Микропигменти - проникват в структурата на косъма и остават "запечатани" там, за да осигурят наситен и дълготраен цвят. Пигментите се закрепват за косъма и поддържат цвета жизнен.

 Пшенични протеини - бързо навлизат в косъма, като го подсилват и защитават. Обвиват го с невидим защитен филм, с който предотвратява начупване и осигурява трайна хидратация.

 Масло от жожоба - богато е на минерали, витамини Е, B2 и B3. Възстановява доброто състояние на косата и скалпа. Успокоява кожата на главата и премахва дискомфорта. Има омекотяващо действие и придава блясък в косата.

Оксиданти:

- Кремообразна текстура - осигурява лесно и удобно нанасяне.

- Limnanthes Alba (meadowfoam) - екстракт от цветето лимнантес дугласии - защитава косата, като в същото време спомага постигането на равномерен, блестящ цвят.

Избор на оксидант:
Оксидант 9% – 2 нива на изсветляване - за по-светли и ярки тонове - 40-50 минути необходимо време на престой 
Оксидант 12% – 3 нива на изсветляване, максимално изсветляване - 45-55 минути необходимо време на престой 

Начин на употреба: Смесете боята с оксиданта в съотношение 1:2 (Пример: За 100 мл. боя ще са необходими 200 мл. оксидант). Нанесете боята на суха и неизмита коса. Времето за действие може да варира от 40 до 55 минути, в зависимост дали е първо боядисване на естествена коса, изсветляване, или освежаване на цвета на боядисана коса. 

* Можете да изберете, дали да закупите боята в комплект с еднократна доза ColorpHlex (Стъпка 1 - 3.75 мл и Стъпка 2 - 7.5 мл), с която ще заздравите косата и ще я предпазите от изтощаване по време на боядисване/изрусяване. 
Количеството от Стъпка 1, което ще ви бъде нужно за боята, вижте в схемата в описанието 
тук.

*С всяка боя получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.