Трио за защита на цвета JOC Color шампоан + маска + спрей

  • Трио за защита на цвета JOC Color шампоан + маска + спрей
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
41.39 лв
48.70 лв

Трио за защита на цвета JOC Color шампоан + маска + спрей

Комплектът включва:

Шампоан за защита на цвета JOC Color Protection Shampoo 250 мл. - Нежно почиства косата и скалпа, подчертава блясъка на цвета и го поддържа наситен. Богатата му формула съдържа бадемово масло, масло от кайсия и фитосерамиди от слънчоглед, които в комбинация подхранват, омекотяват и хидратират косата. Формулиран със сини водорасли, които са съдържат специфични фотозащитни пигменти, за да предпазят косата от "синя светлина" и UV лъчи. 


Маска за защита на цвета JOC Color Protection Mask 200 мл. -  подхранва боядисаната коса в дълбочина и дълготрайно запазва жизнеността на цвета ѝ. JOC Color Protection Mask е интензивна грижа, която осигурява дълбоки нива на хидратация и омекотява косъма. Маската съдържа бадемово масло, масло от кайсия и фитосерамиди от слънчоглед, които заедно подхранват, омекотяват и хидратират косата. Формулата е със сини водорасли, които са съдържат специфични фотозащитни пигменти, за да предпазят косата от "синя светлина" и UV лъчи. 


Двуфазен спрей за защита на цвета JOC 2 Phase Color Protection 200 мл. - спрей без изплакване, който улеснява разресването и предпазва цвета на боядисаната коса от избледняване. Възвръща блясъка на косата, омекотява я и я поддържа жизнена. Богатата му формула съдържа бадемово масло, масло от кайсия и фитосерамиди от слънчоглед, които в комбинация подхранват и хидратират косата. Съдържа сини водорасли, които са разработили специфични фотозащитни пигменти, за да предпазят косата от "синя светлина" и UV лъчи. 
 

Ключови съставки на серията:

 

Иновативна технология Blue Light Shield 
- мощна фотозащитна система със синьо алгае за предотвратяване на преждевременно стареене на скалпа и косата, като защитава от UV лъчите и високото ниво на "синя светлина", която се излъчва от електронните устройства. "Синята светлина" е компонент на естествения слънчев спектър и част от видимата светлина с по-дълъг диапазон на вълната в сравнение с UV лъчите. Естествената светлина сама по себе си не уврежда, но става вредна, когато се излъчва изкуствено от устройства, които са се превърнали в съществена част от ежедневието. Изследване сочи, че 60% от населението прекарва средно 6 часа дневно пред електронно устройство - това провокира оксидативен стрес и промени в естествената бариера на кожата, причинявайки преждевременно стареене на косата и скалпа.

  Масло от бадем за подсилване - маслото е силно хидратиращо и подхранващо. Укрепва косъма, укротява го и неутрализира фриз ефекта. Придава на цвета наситен блясък и жизненост.

 Масло от кайсия за защита - богато на витамин Е и със силно изразни антиоксидантни свойства. Има противостареещо действие, засилва блясъка и придава кадифена мекота.

 Фитосерамиди от слънчоглед за реструктуриране - богати на минерали и витамини. Изглаждат и омекотяват кутикулата. Предпазва цвета на боядисаната коса от фотоокисляване.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.