Капсули с протеини за растеж на косата Philip Kingsley PK4 120 бр

  • Капсули с протеини за растеж на косата Philip Kingsley PK4 120 бр
  • Очакваме доставка
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
38.32 лв
47.90 лв

Капсули с протеини за растеж на косата Philip Kingsley PK4 са хранителни добавки с аминокиселини - тухлите на протеина Кератин, от който е изграден косъмът. Капсулите на Филип Кингсли стимулират производството на кератин и правят косата по-плътна и обемна.

Циклите на растеж на косата са три фази - Анаген /активна фаза/, Катаген /междинна фаза/ и Телоген /фаза на покой/. Протеиновите вещества се абсорбират от фоликулите през анагенната фаза и подобрение на косата се забелязва след 4-месечна употреба. Стимулират растежа на косата. Подходящи за вегетерианци. Ефективна холистична алтернатива на традиционните желатинови протеини.


Капсулите с протеини PK4 са част от многократно награждаваната холистична програма Trichotherapy на Филип Кингсли. Трихотерапията е създадена, за да заздрави косата и скалпа, като се грижи за тях отвътре навън. Съчетана със здравословен начин на живот, трихотерапията прави косата по-гъста, здрава, обемна и плътна.

Комбинирани със здравословна диета, капсулите осигуряват основата на здравата коса. Видим резултат след 4-месечна употреба.

Капсулите не съдържат витамини.

Упътване: Приемайте по 2 капсули, 2 пъти дневно /общо 4 на ден/. Една опаковка се изразходва за един месец. Не превишавайте препоръчаната доза.

Състав: Soya protein isolate powder, Capsule Shell /Hydroxypropyl Methylcellulose/, White Rice Powder /Bulking Agent/, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.