Стимулиращи хранителни добавки за растеж на косата 90 бр Philip Kingsley Tricho Complex

  • Стимулиращи хранителни добавки за растеж на косата 90 бр Philip Kingsley Tricho Complex
  • Безплатна доставка
  • Очакваме доставка
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
93.90 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.
Хранителни добавки за растеж на косата Philip Kingsley Tricho Complex. Подходящи за вегетарианци.
 
Tricho Complex е формула, създадена след повече от 60 години трихологичен опит, която в същността си е изключителен микс от витамини и минерали, съдържащ незаменимите аминокиселини L-лизин и Метионин, както и основните вещества за подхранване на косата: Желязо, Витамин D3, Витамин C и Витамин В12. Добавките съдържат и Цинк, Биотин и Селен, които допринасят за поддържането на здрава коса, както и Мед, който се грижи за нормалната пигментация на косата. Вдъхновени от уникалната комбинация от витамини и минерали, световно известните трихолози от клиниките на Филип Кингсли в Лондон и Ню Йорк предписват ежедневен прием на Tricho Pro.
 
Начин на употреба: Приемайте по две таблетки дневно*, по време или след хранене в продължение на 4 месеца. След този период редуцирайте дозата на една таблетка на ден, за да поддържате оптимално ниво. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не приемайте на гладно. Приемайте с вода, след хранене. 
 
*Според Министерство на здравеопазването България, приемът не трябва да превишава една таблетка дневно. Препоръчаните от производителя две таблетки дневно са разрешени от Department of Health England (Министерство на здравето Англия).
 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.