Кариери

Златна рибка е първата и най-предпочитана верига магазини козметика за коса в България от 2007 г. насам. Разположени в най-големите градове в България и онлайн, магазините са с изключителна селекция от премиум козметични марки, възможност за индивидуална професионална консултация, богато изобилие от продукти и атрактивни предложения. Компанията е официален вносител за България на марките Macadamia, Eprouvage, Philip Kingsley, O‘Right, Lakme, Mediceuticals, Dessata, Olioseta, Aphogee, ColorpHlex, Neuma, L’Alga, Muran, CHI, както и успешен партньор с официалните вносители на топ марки за коса за България, включително бои за коса, аксесоари и уреди за стилизиране. Златна рибка е национален феномен със стотици хиляди лоялни клиенти, опиянени от света на красотата. 

Присъединяването към Златна рибка означава да станете част от динамичен и разнообразен екип, лидери в козметиката за коса с първокачествени оригинални продукти и отлично клиентско обслужване, с обща визия и желание да се развива идеята за здравословна и устойчива красота, вътрешна и външна. Независимо дали сте опитен професионалист или сте в началото на своя кариерен път, ние предлагаме развитие в следните направления:

  • Маркетинг и бранд мениджмънт: Формиране и поддържане на идентичността на марките, които предлагаме; активно участие в големите компании на компанията, оформяне на бранд стратегии, посещение на изложения, срещи с най-добрите професионалисти в сферата за грижа за косата
  • Продажби и дистрибуция: Изграждане и поддържане на дългосрочни взаимоотношения с други платформи, търговски вериги и салони за красота чрез насърчаване растежа и разширяване на пазарен обхват.
  • Онлайн клиентско обслужване и поддръжка: Осигуряване на  безупречна подкрепа за нашите клиенти чрез насоки и съвети, от които се нуждаят, за да постигнат перфектната грижа за коса и подобряване на цялостното изживяване.
  • Бюти консултант: Персонализирани консултации, демонстрации на продукти и професионални съвети; експертна подкрепа за клиента, за да открие перфектното решение за грижа за косата, адаптирани спрямо техните уникални нужди и предпочитания. 
  • Уеб администрация: Активно участие в подсигуряване на гладко протичащи оперативни и технически процеси. Поддръжка на уебсайтовете на компанията и софтуерите, с които работи.  
  • Графичен дизайн: Активно участие в оформянето на визиите, които са позиционирани във всички канали за продажба и социални мрежи; дизайн на рекламните материали на компанията. 

Независимо от пътя, който изберете, ще бъдете част от динамична среда, която постоянно дава възможности за надграждане на уменията, които вече притежавате. Присъединете се към нас, за да определим заедно стандартите за красота и да вдъхнем увереност чрез иновативни решения за грижа за косата.
За повече информация, пишете ни на
jobs@zlatnaribka.com.