Керамична четка за изсушаване ECRU New York Ceramic Styling Brush 52 мм

  • Керамична четка за изсушаване ECRU New York Ceramic Styling Brush 52 мм
  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
88.00 лв

Насладете се на безупречно изсушаване на косата с керамичната четка ECRU Styling Brush. Изключително удобна и с ергономичен дизайн, четката осигурява прецизно оформяне на въздушна прическа с обем. 
Керамичната основа разпределя равномерно топлината, а множеството отвори пропускат горещия въздух, което предпазва косата от пресушаване и увреждане. 

ECRU New York Styling Brush притежава луксозна дървена дръжка с висококачествено гумено покритие, осигурявайки безпроблемно, леко и лесно оформяне на всякакви прически. 

Четката е проектирана с топлоустойчиви йонизирани найлонови бодлички, които предпазват косата от наелектризиране. Защитната дървена капачка на върха на кръглата основа предпазва кожата на главата от изгаряне при допир с четката.

Дръжката е прикрепена към кръглата основа с помощта на метални винтове, които осигуряват свръх издържливост на удари и лесно почистване на четката при нужда.

Размери: диаметър 52 мм

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.