Комплект против косопад Philip Kingsley Trichotherapy

  • Комплект против косопад Philip Kingsley Trichotherapy
  • Безплатна доставка
  • Очакваме доставка
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
241.00 лв
273.00 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.

Ежедневният режим за коса и скалп Trichotherapy се състои от 3 иновативни продукта, които поддържат косата и скалпа в оптимално здраве. Подхождайки отвътре навън, те спомагат за редуциране на косопада.

Комплектът от три части е разработен така, че ползвайки ги в комбинация да получите дълготрайни ползи за косата и скалпа си като: спиране на косопада, сгъстяване на косата, видимо повдигане в корените, незабавно подобряване на състоянието на косата, блясък и цялостен обем. Ползвайки го в комбинация със здравословна диета и добър начин на живот тoва допълнително трио ще донесе повече обем на фината и/или изтъняваща коса и ще намали значително косопада.

При проведените независими потребителски тестове, след 12 седмици употреба на Trichotherapy, 79% от жените намират косата си по-плътна, гъста и пълна с обем. Те също така споделят, че лесно включват Trichotherapy в ежедневния си режим.

 

Комплектът съдържа:

1. Протеинов спрей за обем Philip Kingsley Tricho Pro 100 мл

2. Лечебен серум против косопад Philip Kingsley Tricho 7 100 мл

3. Стимулиращи хранителни добавки за растеж Philip Kingsley Tricho Complex 90 бр

Комплект против косопад Philip Kingsley Trichotherapy

Всяка от трите стъпки на режима Trichotherapy трябва да се прилага ежедневно, за да се постигне оптимален резултат от терапията.

 

I стъпка Tricho Pro:

Протеинов спрей за обем Philip Kingsley Tricho Pro. Подходящ при косопад, тънка и изтъняваща коса. Tricho Pro е формула за уплътняване на косата, която редуцира косопада. Подобрява цялостно състоянието на косата, богат е на антиоксиданти и допринася за хидратацията. Увеличава блясъка, плътността, целостта и здравината на кутикула.

 

Употреба: Разклатете добре преди употреба. Нежно подсушете косата си с кърпа и обилно напръскайте по дължината на косата и в краищата и. Внимателно резрешете косата като започнете от краищата и постепенно разрешете цялата дължина. Не изплаквайте. Повтаряйте ежедневно.

 

 

II стъпка Tricho 7:

Лечебен серум против косопад Philip Kingsley Tricho 7. Подходящ за косопад, тънка или изтъняваща коса. Tricho 7 е серум, който създава идеална среда за израстване на здрава коса. Съдържа комбинация от 7 уникални съставки, трихологично подбрани след 7 години проучвания и тестове, с цел създаване на перфектно съчетание.  Tricho 7 е богат на антиоксиданти, има успокояващ ефект, предпазва от вредното влияние на околната среда и веднага придава повече обем на косата.

Употреба: Разклатете добре преди употреба. Съветваме ви да наклоните главата си леко назад и да ползвате пипетата за по-прецизно нанасяне на 2,5ml върху скалпа си. Равномерно се разпределя около темето и предната част на главата. Нежно масажирайте с пръсти, за да достигне до целия скалп. Разрешете добре. Не изплаквайте. Прилагайте ежедневно.

 

III стъпка Tricho Complex:

Tricho Complex е формула, създадена след повече от 60 години трихологичен опит, която в същността си е изключителен микс от витамини и минерали, съдържащ незаменимите аминокиселини L-лизин и Метионин, както и основните вещества за подхранване на косата: Желязо, Витамин D3, Витамин C и Витамин В12. Добавките съдържат и Цинк, Биотин и Селен, които допринасят за поддържането на здрава коса, както и Мед, който се грижи за нормалната пигментация на косата. Вдъхновени от уникалната комбинация от витамини и минерали, световно известните трихолози от клиниките на Филип Кингсли в Лондон и Ню Йорк предписват ежедневен прием на Tricho Pro.

Употреба: Приемайте по две таблетки дневно*, по време или след хранене в продължение на 4 месеца. След този период редуцирайте дозата на една таблетка на ден, за да поддържате оптимално ниво. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не приемайте на гладно. Приемайте с вода, след хранене. 

*Според Министерство на здравеопазването България, приемът не трябва да превишава една таблетка дневно. Препоръчаните от производителя две таблетки дневно са разрешени от Department of Health England (Министерство на здравето Англия).

 

Режимът Trichotherapy се прилага минимум 6 седмици. Резултатите се усещат и виждат между 6-тата и 12-тата седмица.

Trichotherapy е създаден за дългосрочна употреба и за постигане на най-добри и продължителни резултати, трябва да се приеме като част от ежедневната грижа за косата и скалпа. Подходящ е за третиране на боядисани коси. Идеален за жени с косопад, фини и/или изтъняващи коси, както и за всички, които искат да получат най-доброто за косата си. Редовната употреба на Еластисайзър, както и на режимът Trichotherapy допринася за цялостното подобряване на състоянието на косата.

Всички продукти са налични както като комплект, така и по отделно, в случай, че се нуждаете от допълнително количество от някои от тях.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.