Комплект за боядисана коса Label. M Colour Stay Duo

  • Комплект за боядисана коса Label. M Colour Stay Duo
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
37.00 лв

Продуктите от серията Label.M Colour Stay са специално разработени, за да се грижат за боядисаната коса. Нежно почистват и подхранват косата, без да заплашват цвета ѝ от избледняване, а го задържат наситен за по-дълго време. Косата получава нужната хидратация и е изпълнена с блясък. Ексклузивният Enviroshield Complex предпазва косата от топлинна обработка и UV лъчи.

Комплект за боядисана коса Label. M Colour Stay Duo

Комплектът съдържа:

1. Шампоан за боядисана коса Label. M Colour Stay Shampoo 300 мл

Шампоанът уплътнява и предпазва цвета чрез експертна комбинация от пшеничени и соеви протеини, хидролизирана коприна и екстракти от слънчоглед. Съдържа още Heliogenol, който предпазва цвета от избледняване, а иновативния Enviroshield Complex допълнително защитава косата при топлинна обработка и от UV лъчи.

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса и масажирайте. Изплакнете обилно с вода.
 

2. Балсам за боядисана коса Label. M Colour Stay Conditioner 300 мл

Екстракти от жожоба, хидролизирана коприна, алое барбаденсис и слънчоглед придават свеж и чист вид на косата. Heliogenol предпазва косата от избледняване на цвета. Не съдържа сулфати и натриев хлорид. Иновативният Enviroshield Complex допълнително защитава косата при топлинна обработка и UV лъчи. 
 

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса по дължините и краищата. Оставете са подейства 1- 2 минути и изплакнете обилно с вода. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки