• Комплект за изключително възстановяване Alterna Caviar Bond Repair Trio

Комплект за изключително възстановяване Alterna Caviar Bond Repair Trio

  • Безплатна доставка
  • 2-3 Days
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
157.60 лв
197.00 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.

Комплектът съдържа:

Мощен възстановяващ шампоан с хайвер Alterna Caviar Bond Repair 250 мл – Шампоанът Alterna Caviar Bond Repair Shampoo има високо съдържание на изграждащи протеини и други ценни съставки, благодарение на които е изключително ефективен в процеса на възстановяване на увредената коса. Поддържа отлично ниво на хидратация на косъма. Трансформира увредената коса в здрава, жизнена и красива. Придава блясък и гъвкавост. Предотвратява начупването на косъма в 95% от случаите. В клинично проучване 9 от 10 жени, използвали продуктите от серията,  забелязват подобрение в забелязват подобрение в блясъка, текстурата, мекотата и контрола на косата, като същевременно я защитава от накъсване и бъдещо увреждане.

Мощен възстановяващ балсам с хайвер Alterna Caviar Bond Repair 250 мл – Балсамът Alterna Caviar Bond Repair Conditioner има високо съдържание на изграждащи протеини и други ценни съставки, благодарение на които е изключително ефективен в процеса на възстановяване на увредената коса.  Поддържа отлично ниво на хидратация на косъма. Улеснява разресването и предотвратява заплитането. Трансформира увредената коса в здрава, жизнена и красива. Придава блясък и гъвкавост. Предотвратява начупването на косъма в 95% от случаите. В клинично проучване 9 от 10 жени, използвали продуктите от серията, забелязват подобрение в блясъка, текстурата, мекотата и контрола на косата, като същевременно я защитава от накъсване и бъдещо увреждане.

Мощен реконструиращ серум за изтощена косаAlterna Caviar Bond Repair  3 in 1 50 мл  - Изключително луксозен реконструиращ серум, който защитава, възстановява и запечатва косъма в една стъпка. Формулиран с най-новата и авангардна технология Caviar Bond Enforcing за моментално възстановяване и реконструкция на увредените участъци. Тази интензивна грижа защитава структурата на косъма от бъдещо увреждане. Придава на косата изключително здрав вид. Осигурява термозащита до 230 градуса. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.