Комплект за мазни корени и сухи краища Philip Kingsley Moisture Balancing

  • Комплект за мазни корени и сухи краища Philip Kingsley Moisture Balancing
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
55.84 лв
69.80 лв

Комплект за мазни корени и сухи краища Philip Kingsley Moisture Balancing

Комплектът включва:

Шампоан за мазни корени и сухи краища 250 мл Philip Kingsley Moisture Balancing Combination Shampoo - Почиства и балансира различните нужди от хидратация. Премахва замърсяванията от скалпа и косата и снабдява дължините и краищата с нужната влага. Косата е почистена и хидратирана, с неотразим блясък. Косъмът е изгладен, гъвкав и еластичен. Формулата го прави подходящ и за чупливи, изтощени, сухи, къдрави, третирани и късащи се коси. 

Хидратиращ балсам 200 мл Philip Kingsley Moisture Balancing Combination Conditioner - Хидратиращ балсам Philip Kingsley Moisture Balancing, подходящ за всеки тип коса - нормална, изтощена, суха, къдрава, чуплива, третирана, слаба, изтъняваща и късаща се коса.  Доставя влага там, където е необходимо. Хидратира дължините и краищата, без да утежнява. Разплита косата, правейки я лъскава и мека. Подходящ за боядисани коси, както и за деца с дълга коса.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.