Комплект за обем Moroccanoil Volume From All Angles

  • Комплект за обем Moroccanoil Volume From All Angles
  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
90.00 лв

Комплект за обем Moroccanoil Volume From All Angles

Шампоан за обем на тънка коса Moroccanoil Extra volume shampoo 250 мл – Шампоанът Moroccanoil Extra Volume придава на косата богат обем, докато нежно почиства, разплита и хидратира тънката и слаба коса. Уникалната хидратираща формула осигурява блясък и подобрява управляемостта и движението на косата, без да я утежнява.

Балсам за обем на тънка коса Moroccanoil Extra volume conditioner 250 мл – Балсамът Moroccanoil Extra Volume придава на косата богат обем, докато нежно разплита и хидратира тънката и слаба коса. Уникалната хидратираща формула осигурява блясък и подобрява управляемостта и движението на косата, без да я утежнява.

Обогатени с:
– масло от арган – прави косата еластична, гладка и лесна за оформяне
– глицерин – естествен овлажнител, който осигурява хидратиране в дълбочина
– кокамид MЕА – създаден от мастни киселини, извлечени от кокосово масло
– екстракт от цвета на сребролистна липа – има способността да прониква в косъма, като повдига кутикула отвътре навън. Подхранва косата с натурални захари, протеини и хормони които хидратират, намаляват статичното електричество и естествено изглаждат косата, като я оставят плътна, обемна и сияеща. 

Спрей за обем в корените Moroccanoil Root boost 75 мл – Moroccanoil Root Boost е създаден да осигури повдигане и обем, без да ограничава естественото движение на косата. Заздравява и уплътнява косъма още от корена, за да гарантира текстура и форма за дълготраен обем. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки