Комплект за силна и дълга коса Kerastase Extentioniste

  • Комплект за силна и дълга коса Kerastase Extentioniste
  • Безплатна доставка
  • 2-3 Days
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
95.85 лв
106.50 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.

Искате дълга коса, но често ви се налага да я подстригвате, защото е изтощена, накъсва се и цъфти? Лиимтираният комплект Kérastase Extentionistе е точно за вас! 

Комплектът съдържа:

Подсилващ шампоан за дълга коса Kerastase Bain Extentioniste 250 мл. - Възстановява изтощената коса, укрепва косъма, забързва растежа и подхранва в дълбочина. Покрива косата с тънък защитен слой от корена до върха, за да подсили косъма. 

Подсилваща маска за дълга коса Kerastase Extentioniste 200 мл. - Възстановява изтощената коса, укрепва косъма, забързва растежа и подхранва в дълбочина. Покрива косата с тънък защитен слой от корена до върха, за да подсили косъма. Маската разплита дължините и оставя копринено усещане. Придава равномерна плътност на косъма от корена до върха. 

Резултати:
78% по-малко цъфтящи краища
99% по-здрава и красива коса
След 3 месеца употреба, косата е с 4 см. по-дълга.

Формулата на продуктите съдържа:

CREATINE R ™: Произвежда се от 3 аминокиселини, които съставляват кератина на косата. Известно е, че укрепва вътрешната структура на влакното.

Обработен таурин: Тауринът е аминокиселина със защитен ефект върху космения фоликул, което спомага за стимулиране на скалпа и растежа на здравата коса.

*комплектът пристига в луксозна твърда кутия                                

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.