Комплект за тънка и суха коса Kerastase Genesis

  • Комплект за тънка и суха коса Kerastase Genesis
  • Безплатна доставка
  • 2-3 Days
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
212.40 лв
236.00 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.

Какво съдържа комплектът?

Шампоан за плътна коса склонна към косопад Kerastase Genesis Bain Nutri Fortifiant 250 мл - Шампоанът Genesis Bain Nutri Fortifiant е подходящ за плътна или суха коса, склонна към косопад причинен както от накъсване по дължините, така и вследствие на отслабване от корените. Шампоанът образува богата пяна, благодарение на която нежно почиства скалпа и косата, като премахва замърсяванията и себума. Хидратира сухата коса от корена до връхчетата. Формулата съдържа мощна комбинация от клетки на еделвайс и корен от джинджифил, която укрепва косата за повече сила устойчивост, като намали риска от косопад поради накъсване. Подхранва косата и улеснява разресването.

Маска за коса склонна към косопад Kerastase Genesis Masque Reconstituant 200 мл - Маската Kerastase Genesis е подходяща за коса, склонна към косопад, причинен както от накъсване по дължините, така и вследствие на отслабване от корените. Богатата й формула интензивно подхранва и подсилва косата, за да намали риска от косопад поради накъсване. Съдържа с клетки от еделвайс и корен от джинджифил, които подсилват увредените зони на косъма. Мощната комбинация от подхранващи съставки прави косата лесна за разресване, мека и подхранена. В резултат всеки косъм е подсилен и блестящ.

Подсилващ серум за коса склонна към косопад Kerastase Genesis Anti-Chute Fortifiant 90 мл - Серумът Kerastase Genesis Anti-Chute Fortifiant е подходящ за коса, склонна към косопад, причинен както от накъсване по дължините, така и вследствие на отслабване от корените. Формулата съдържа мощната комбинация от аминексил, клетки от еделвайс и корен от джинджифил, която подобрява устойчивостта на косата, за да минимализира косопада и да направи косата красива. Спомага за подобряването на устойчивостта на всеки косъм. Ден след ден серумът успокоява и подсилва естествената защитна бариера на скалпа. Текстурата, подобна на желе, улеснява нанасянето и предотвратява разтичането на продукта. В резултат косата е по-силна и красива, с по-здрав вид.

Термозащитен спрей против накъсване Kerastase Genesis Defense Thermique 150 мл - Спреят Kerastase Genesis Defense Thermique е подходящ за изсушаване на коса, склонна към косопад, причинен както от накъсване по дължините, така и вследствие на отслабване от корените. Млечната формула предпазва косата от увреждане по време на термообработка, улеснява разресването и осигурява оптимална хидратация, без фриз ефект и без да утежнява. Спреят съдържа клетки от еделвайс и корен от джинджифил, които хидратират и предпазват косата от топлина до 230°C, като намаляват риска от косопад поради накъсване. В резултат косата е блестяща, мека и копринена на допир.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.