• Коректор Platinum Plata Сиво 60 мл

Коректор Platinum Plata Сиво 60 мл

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
13.50 лв

Моля избери


*
*

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Коректор Platinum Plata Сиво 60 мл 

Коректорът Platinum има свойството да неутрализира нежеланите топли нюанси. Лесно осигурява студени тонове на косата. Platinum съдържа фенил-триметикон в неговата формула, който действа като омекотяващо и защитно средство, закрепяйки се към фибрите на косата и образувайки защитен слой, който изглажда косъма и го предпазва от външни агресии. Това прави косата изключително блестяща. Коректорът Platinum е изключително нежен към кожата на главата и предотвратява усещането за парене.

Platinum включва хиалуронова киселина като една от най-ефективните активни съставки. Нейната основна полза е високите нива на хидратация, които носи на структурата на косата, компенсирайки отрицателните ефекти на слънцето, факторите на околната среда, агресивните терапии и други агресори. Благодарение на действието си, косата запазва хидратацията си и получава ефектен блестящ резултат. Хиалуроновата киселина осигурява по-здрав вид и прави косата по-устойчива и гъвкава.

Предимства:

1. Формула без PPD. PPD (p-фенилендиамин) са цветни пигменти, които са основната причина за създаване на алергични реакции.

2. До 100% покритие!

3. Има заздравяващ ефект, максимална хидратация и подхранване.

4. Екстремна мекота и анти-ейдж ефект върху косъма

5. Изключително дълготрайни, непроменящи се цветове, благодарение на съставката Crodaphos.

6. Ултра блясък!

Активни съставки:

Хиалуронова киселина - Това е киселина с високо молекулно тегло, която образува слой около всеки косъм, запечатвайки хидратацията вътре и предотвратявайки по-нататъшно увреждане.

Фенил-триметикон - Суровината от естествен произход (почва) и химически синтезирана, която действа като защитна бариера и дава невероятен блясък.

Polyquaternium е полимер, който подхранва и прави косата мека.

Цетримониев хлорид е кватернизирана молекула, която действа като интензивно средство за възстановяване и подхранване.

Symsitive - Естествена съставка, която успокоява кожата на главата и намалява раздразненията.

Crodaphos - органични молекули, получени от фосфолипиди, които поддържат проникването на цветните пигменти дълбоко в косата. Тези молекули са мазни, докато цветните пигменти са разтворими във вода и следователно водни. Затова молекулите на Crodaphos обгръщат цветните пигменти (като малка капка) и ги транспортират дълбоко в косата без загуба. Това означава, че пигментите не се измиват лесно както във формули без Crodaphos, защото те са проникнали дълбоко в косата

HIPLEX-Protein -  естествен растителен протеин, който подсилва молекулите на косата и предпазва косъма отвътре навън, като прави серните мостове по-еластични, така че да не се „счупят“.

Начин на употреба: Смесете коректора и оксиданта в съотношение 1:1 (за 60 мл коректор са необходими 60 мл оксидант) . Използвайте 6% (20 vol) или 9% (30 vol) в зависимост от съотношението на сивата коса.  Нанесете коректора на суха и неизмита коса. Времето за престой е 30 минути. В случай, че искате да премахнете червени или медни оттенъци, престойте с коректора около 35 минути. Прочетете внимателно инструкциите на опаковката. 

* Можете да изберете, дали да закупите боята в комплект с еднократна доза ColorpHlex (Стъпка 1 - 3.75 мл и Стъпка 2 - 7.5 мл), с която ще заздравите косата и ще я предпазите от изтощаване по време на боядисване/изрусяване. 
Количеството от Стъпка 1, което ще ви бъде нужно за боята, вижте в схемата в описанието 
тук. 

*Към коректора получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*