Натурален сапун-пяна за ръце 650 мл Oright Shikakai Purifying Foaming

  • Натурален сапун-пяна за ръце 650 мл Oright Shikakai Purifying Foaming
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
49.00 лв

Oright Shikakai Purifying Foaming Hand Wash е течен сапун за ръце под формата на пухкава пяна. Формулата му съдържа 96,8% натурални съставки. Има почистващо действие, което хидратира и предпазва кожата на ръцете. Подходящ е за всеки тип кожа. Обогатен е с екстракти от шикакай, от дървото Desert Date (Balanites aegyptiaca) и от растението Baby’s breath (Gypsophila). Меката му текстура успокоява кожата на ръцете, придавайки им изключителна мекота и нежен аромат. Съдържа естествени пенители, които не дразнят и не изсушават кожата. 

Съдържа 96,8% натурални съставки. 

Начин на употреба:
Нанесете малко количество между дланите и разтрийте. Изплакнете обилно с вода.

 

Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно  натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите Oright. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на Oright 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.