Натурален шампоан и душ гел 2 в 1 за бебета и деца 650 мл Oright Mallow Baby Shampoo & Wash Mousse

  • Натурален шампоан и душ гел 2 в 1 за бебета и деца 650 мл Oright Mallow Baby Shampoo & Wash Mousse
  • Безплатна доставка
  • 2-3 Days
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
69.00 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.

Oright Mallow Baby Shampoo & Wash Mousse е органичен шампоан и душ гел в едно, който се грижи за нежната бебешка коса и кожа. Подходящ е за бебета и деца на възраст от 0 до 3 години. Oright Mallow Baby Shampoo & Wash Mousse е обогатен с 97,5% натурални съставки. Формулата му съдържа екстракт от натурален слез, glycosyl trehalose и pentavitin, които деликатно почистват, хидратират в дълбочина и подхранват нежната кожа. Може да се използва и като пухкава пяна за вана.

Подходящ за: възраст от 0 до 3 години

 

Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта в ръцете си и внимателно масажирайте косата и кожата на бебето. Изплакнете обилно с вода. Може да се използва и като пяна за вана.

 

НЕ съдържа следните вредни съставки:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на Eo (Ethylene Oxide)

 

Най-зеленият шампоан в света Oright!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. 100% биоразградимост на състава и опаковката. Единственият шампоан в света, който от производството до изхвърлянето му в природата дава отрицателен въглероден отпечатък.

 

Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно  натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

 

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите Oright. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на Oright 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.