Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Дизайнерска кърпа за коса Aglique Padma сатенена

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
39.00 лв

„Може да не сте в състояние да контролирате целия свят, но може да се научите да контролирате своя вътрешен свят чрез йога.“ - Debasish Mridha

Обичам косата си и я подсушавам с кърпа Aglique!

Имате отделен крем за всяка част от тялото, имате подходящо червило за всеки час от деня, имате определени обувки за всеки ден от седмицата и точен отговор за всеки въпрос… но още използвате обикновена кърпа за косата си? Aglique е специално създадена за попиване на мократа коса след къпане, като я държи стабилна, без да разваля вида Ви на богиня.

Фантастичен аксесоар за банята, кърпата Aglique, подсушава косата, без да пада от главата ви - закопчава се с копче. През това време може да се гримирате и да си сложите лосион за тяло, защото и двете ви ръце са свободни. 

Ако сте с прическа, използвайте кърпата, за да предпазите косата си от навлажняване, докато си вземате душ.

Когато готвите, предпазете косата си от попиване на миризмите в кухнята.

Може да вземете кърпата с Вас, докато сте на СПА, да я използвате след плуване, на плажа и на всяко друго пътешествие. Бъдете сигурна, че стилната Ви визия няма да остане незабелязана!

Само жена може да се лакира, да пише презентация и да прави закуска едновременно. Такива сме. И такива трябва да бъдем. Начинът да вършите всичко спокойно е Aglique - кърпа, която никога не изпуска мократа коса.

Aglique е изработена с внимание към всеки детайл и пристига при вас в красива опаковка.

Как да сложите кърпа Aglique?

Наведете главата си надолу. Поставете Aglique, така че копчето да се пада в долната част на тила. Увийте Aglique около мократа си коса и завъртете кърпата назад към тила. Закопчайте своята Aglique с ластичето, което се намира в тясната част на плата. 

Изглеждате прекрасно!

Препоръчваме да изперете продукта преди първа употреба.

Състав на продукта: 100% Памук ; Сатен
Размер: дълж. 62 см, шир.35 см.


Инструкции за поддръжка: 

Ръчно пране - ДА
Машинно пране с подобни материи на 30С - ДА
Химическо - ДА
Гладене - ДА
Сушилня - НЕ

Aglique е произведена в България.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки