Ламеларна вода за блясък Kerastase K.Water 400 мл

  • Ламеларна вода за блясък Kerastase K.Water 400 мл
  • Безплатна доставка
  • 2-3 Days
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
117.00 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.

Първата ламеларна вода за блясък от Kerastase!

За разлика от конвенционалната маска за коса, при която грижовните агенти се емулгират в течен крем, озаряващата сила на K Water се разтваря в прозрачна течност. Формулата действа незабавно върху косъма и се изплаква лесно. K Water се нанася след измиване с шампоан и се изплаква непосредствено преди стилизиране, както обикновено. Косата се усъвършенства за секунди. Резултът е невероятно лъскава, гланцирана коса със стъклен блясък -K shine!

ФОРМУЛАТА
K Water всъщност не съдържа вода. Формулата комбинира гликол и грижовни агенти, които незабавно се отделят от водата и прикрепят към повърхността на косата на слоеве, за да създадат гладко и брилянтно покритие.

РЕЗУЛТАТИТЕ
Само след няколко секунди, ламеларната технология на K Water драстично подобрява състоянието на косата, като я прави невероятно здрава и блестяща. Косата е защитена от накъсване и е по-лесна за разресване, сушене и стилизиране.

Начин на употреба: Измийте косата с шампоан и изплакнете. Нанесете K Water по цялата дължина на косата и изчакайте 2-3 минути. Изплакнете и стилизирайте както обикновено.

 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.