Лечебен бондер за цъфтящи краища 50 мл Philip Kingsley Bond Builder Split End Remedy

  • 2-3 Days
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
43.90 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.

Цъфтящите краища са проблем, който тревожи по-голямата част от жените. Разцепването на връхчетата може да бъде причинено от почти всичко - боядисване, изсушаване със сешоар, използване на преса, неправилно разресване, използване на неподходяща козметика, вредните UV лъчи. Bond Builder е създаден не само да запечата цъфтящите краища, но и да възстанови разкъсаните връзки във влакното на косъма. Укрепва и предпазва косата отвътре навън и предотвратява разцепването на връхчетата в бъдеще. Резултатите продължават до 3 измивания, а при продължителна и редовна употреба се подобряват. Подходящ е за всяка дължина, цвят и текстура на косата.

Вдъхновена от лечебния подход на Philip Kingsley към косата, Bond Builder е първата по рода си грижа на марката, която работи както по повърхността на косата, така и вътре в косъма. Мощното ѝ действие запечатва цъфтящите краища, уплътнява и защитава, за да осигури по-дълга и здрава коса. Създава защитен щит върху косъма, който предотвратява бъдещи щети, причинени от UV лъчи, замърсяванията на околната среда и уреди за термообработка. Дълготрайните резултати поддържат вида на косата сякаш току-що подстригана.

След проведени тестове, 98.6% от потребителите споделят, че цъфтящите краища са изчезнали още след първата употреба на Bond Builder. 
 

КРАТКОСРОЧНИ ПОЛЗИ

УПЛЪТНЯВАНЕ - изглажда кутикулите на косъма и ги укрепва, за да направи косата видимо по-здрава и лъскава.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - прониква дълбоко в косъма, за да възстанови скъсаните дисулфидни връзки.

ЗАЩИТА - предпазва косата от UV лъчи, замърсявания на околната среда, както и при топлинна обработка до 220ºC.

ДЪЛГОСРОЧНИ ПОЛЗИ

ПОДСИЛВАНЕ - непрекъснато укрепва и подновява съществуващите дисулфидни връзки, предотвратявайки бъдещи цъфтеж и накъсване.

ЗАЩИТА - предпазва цвета на косата от избледняване.

НАУКАТА

Краищата на косата са най-старите зони на косъма и следователно най-податливи на увреждане. Цъфтящите краища могат да имат 2, 3 или дори повече разделения. Съществуват над 16 вида цъфтеж на косата и ако не се погрижите да го овладеете, разцепването на връхчетата може да прогресира по цялата дължина на косъма.

Иновативната технология на Bond Builder е от ново поколение, което съединява отново разделените краища. Формулата действа както върху повърхността на косъма, така и под нея, за да възстанови, защити и подсили косата измиване след измиване.

Начин на употреба: Разтрийте малко количество между дланите. Нанесете върху връхчетата и дължините на подсушена с кърпа коса, като се съсредоточите върху най-засегнатите зони. Не изплаквайте. Стилизирайте както обикновено или оставете косата да изсъхне сама.

*Съвет: Нанасяйте след всяко измиване на косата за максимални резултати.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.