Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Лепенки против косопад Linecure Hair Loss Prevention Patches 28 бр

  • Лепенки против косопад Linecure Hair Loss Prevention Patches 28 бр
  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
127.00 лв

Лепенки Hair Loss Prevention са високо прецизна терапия против локален косопад с интензивен ефект, която се грижи и удължава живота на косата. Използването на лепенките против косопад укрепва и подобрява ефективността срещу алопеция (заболяване, при което в повечето случаи се появяват малки кръгли зони на косопад с големината на монета). Лепенките се поставят върху проблемната зона на скалпа и трябва да стоят закрепени в продължение на 24 часа. Комбинираното действие на екстракти от Рускус, Палма, Бамбук и Лоза помагат за подобряване на локалната циркулация на кръв.

Лепенката действа чрез постепенно и постоянно освобождаване на активни съставки в продължение на 24 часа, за да осигури постоянен приток на хранителни вещества във фоликулите.

Ползи:
Намаляват косопада и предотвратяват появата на нов
28-дневна програма против алопеция
Стимулират микроциркулацията на скалпа
Прецизно и лесно нанасяне
Здраво закрепване върху скалпа
Подходящи за мъже и жени

Активни съставки:
Екстракт от рускус - екстракт от естествен произход, който действа върху микроциркулацията на скалпа, като отпушва фоликулите и по този начин позволява на хранителните вещества по-добър достъп до корена, като го укрепва и предотвратява косопада.
Бамбук - помага за укрепване на фоликулите и изгражда наново структурата на стареещата тъкан.
Палма-джудже (Serenoa Repens) - осигурява голямо разнообразие от мастни киселини и намалява производството на DHT (дихидротестостерон) – една от основните причини за изтъняване на косата.

Начин на употреба: Уверете се, че зоната, в която ще поставите лепенката е чиста и суха. Отлепете лепенката и я поставете в проблемната зона на скалпа. Tя трябва да остане залепена върху кожата на главата в продължение на 24 часа, след това я отлепяте и заменяте с нова. 

За най-добри резултати използвайте в продължение на 3 месеца.

*Лепенките не пречат за извършване на ежедневните дейности – душ, спорт, разходка или друго. 

Подходящи за мъже и жени. 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки