Loreal Professionnel

L'Oréal Professionnel съчетава иновации и експертност, за да ви даде косата, за която винаги сте мечтали. Високото качество на продуктите и новаторският дух са част от ДНК-то на марката, а емблематичките серии Serie Expert, Mythic Oil, Pro Fiber използват персонализиран експертен подход към нуждите на всеки тип коса.

Историята на L'Oréal Professionnel започва преди повече от 100 години, когато френският химик Йожен Шулер разработва първата безвредна боя за коса, която по-късно се превръща в революционна за фризьорския бизнес. От създаването на марката през далечната 1909 година до днес, L'Oréal Professionnel обединява милиони от най-добрите фризьори по света. Продуктите са изпробвани и одобрени от едни от най-големите имена във фризьорството и са в ръцете на професионалистите зад кулисите на най-големите модни седмици и събития по света.

Всичко това позволява L'Oréal Professionnel да създава тенденциите и налага иновациите в професионалната грижа за косата всеки ден по целия свят, с отговорен и устойчив подход.


Прочети още
Подреждане по
ВСИЧКИ МАРКИ
Philip Kingsley
Lalga
Kerastase
Macadamia Professional
Marrakesh
Loreal Professionnel
Lakme
Alterna
SHOW Beauty
Fifi&Friends
Oright
Moroccanoil
Mediceuticals
CHI
OLIOSETA Oro Del Marocco
ColorpHlex
SuperPlex
Eprouvage
IKOO
Napura
Matrix
Compagnia Del Colore
ApHogee
Dessata
Lanza
Platinum
Label.m
Mi Amante
Permesse
Alfaparf
Redken
Aglique
Milkshake
Little Green
Biolage
Brave New Hair
Orofluido
Nanogen
Miracle Oil
Hemp Seed
Rozober
Phyris
Uniq One
Beard Monkey
Wella
Esquire
Beardburys
Ceriotti
Carrera
Demeliss
Beurer
Severin
Marlique Mix