Етерично масло Мakeda Див Риган 10 мл

  • Етерично масло Мakeda Див Риган 10 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
19.60 лв

Ползи:
✓ стимулира имунната система
✓ противовъзпалителни свойства
✓ антибактериални свойства
✓ подобрявахраносмилането
✓ предотвратява вирусни заболявания
✓ ускорява метаболизма
✓ повишава имунитета
✓ предпазва от образуване на тромби

Натуралното етерично масло от риган се използва за облекчаване на храносмилателни проблеми като: болки в стомаха, подуване на корема и газове, за лечение на стомашно-чревни нарушения, урогенитални инфекции, контрол на паразити. Използването на етеричното масло нормализира процесите на производство на жлъчни и стомашни сокове, подобрява храносмилането. Разрежда кръвта, пречи на образуването на тромби и предпазва сърцето от инфаркт и инсулт. Етеричното масло от риган стимулира имунната система и проявява антивирусни свойства. 

Риганът има свойства подобни на тези на майорана, но по-силно изразени и не случайно е наричан още див майоран. Маслото от риган се използва при всякакъв вид инфекции и може да бъде спасително средство за страдащите от колит и стомашно-чревни възпаления. То допринася и за нормалното функциониране на дихателната и имунната система.

Начин на употреба: Добавете 2-3 капки от маслото в дифузер.

ВНИМАНИЕ! Не е безопасно да приемате вътрешно, дори и малки количества етерични масла. Много компании твърдят, че продуктите им са натурални и следователно са безопасни за консумация. Въпреки че, всички продукти на MAKEDA са натурални, сертифицирани и с гарантиран произход, ние не препоръчваме консумацията им, поради риск от интоксикация и странични ефекти, вредни за здравето.

Етеричните масла са изключително силни, когато се приемат вътрешно. Лекарите не препоръчват да се консумират, защото неусетно можете да приемете твърде много, твърде бързо, без да го осъзнавате и да се натровите. Етеричните масла, дори и напълно натурални, не гарантират вашата безопасност при поглъщане. Молекулите и химичните елементи, които изграждат етеричните масла предизвикват силно дразнене в мембраните на лигавицата и може да я изгорят. Повръщане, стомашна болка, подуване и неврологични болки могат да се появят при вътрешно приемане на етерични масла.

Тъй като масло и вода не се смесват, разреждането в чаша вода няма да помогне за намаляване на концентрацията.

Поради увеличаващите се случаи на натравяне на деца и възрастни по цял свят, ние ви препоръчваме да съхранявате на безопасно място етеричните масла, далече от малки деца. Не използвайте директно върху кожата неразредени етерични масла, дори и в малки количества, тъй като това може да причини силно раздразнение на кожата и изгаряне. Безопасно е да използвате върху кожата си само базисни масла или готови комбинации от етерични и базисни масла от сертифицирани производители. Използването на комбинациите на MAKEDA e безопасно, защото съдържащите се в тях етерични масла са в безопасни граници и позволени проценти.

Съдържание: 100% етерично масло от Див Риган

INCI Name: Oregano Origanum Vulgare (Oregano) Oil

Произход: Испания

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.