Маска за къдрава коса 237 мл ApHogee Curlific! Texture Treatment

  • Маска за къдрава коса 237 мл ApHogee Curlific! Texture Treatment
  • Очакваме доставка
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
14.24 лв
21.90 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.

Къдравата коса е по-уязвима от правата и често пъти нейното оформяне води до увреждане. Ето защо ApHogee създава маската Curlific!

Тя възвръща еластичността и вдъхва живот на сухите, изтощени къдрици. Нейната формула с протеини от киноа възстановява косъма отвътре навън и прави косата по-силна и устойчива при третиране. Предотвратява накъсването и загубата на коса, причинена от заплитането на къдриците, като едновременно с това добавя блясък и оставя косата по-лесна за оформяне.

Маската е подходяща за всеки тип къдрави коси, включително и боядисани. Тя не само съживява третираната коса, но запазва и подчертава цвета. Използването ѝ всяка седмица гарантира здрави и красиви къдрици.

Начин на употреба: Нанесете на измита и влажна коса по дължините. Оставете да подейства около минута и изплакнете с хладка вода.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.