Viber
  • Маска с йогурт за нормална до леко изтощена коса O'right Yogurt Hair Mask 100 мл

Маска с йогурт за нормална до леко изтощена коса O'right Yogurt Hair Mask 100 мл

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
47.70 лв
Брой:

 

За здрава и безупречна коса - O'right Yogurt Hair Mask със 75% натурални съставки!

Заздравява и съживява косата в една стъпка. Дори и най-изтощената и силно изрусена коса изглежда здрава само след едно нанасяне на маската O'right Yogurt Hair Mask.

Обогатена с хидролизиран кератин тя прониква дълбоко в косъма, възстаноява уврежданията  по кутикулата и създава защитен филм около него. Възстановява еластичността и силата дори на най-сухата и безжизнена коса. Мигновено ревитализира сухата, увредена и стресирана коса. Притежава деликатна, немазна текстура.

Обогатена с органични хидратиращи агенти, които подсилват усвояването на подхранващите съставки. Масло от алое вера запечатва влагата и възвръща блясъка на косата.

 


Не съдържа:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на EO (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Нанесете нужното количество върху измита и подсушена с кърпа коса, като наблегнете на увредените участъци. Не изплаквайте, ако не е нужно.

За случаи на по-увредена коса можете смесете с 1-2 капки олио златна/пурпурна роза и нанесете по дължините и краищата на измита и подсушена с кърпа коса. Оформете както обикновено.

* Този продукт не съдържа семена. Единствено от опаковките на шампоани от 250 мл ще израсте дърво.

 

Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания O’right, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите O’right са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно  натурални съставки, без добавени вредни химикали. O’right е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан O'right е революция в козметичната индустрия. 

Бутилката, която се превръща в дърво!

O'right създава първия в историята шампоан, от който пониква истинско дърво - Tree in the bottle. 100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти O’right са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

100% вградени естествени семена от дървета

На дъното на всеки шампоан от 250 мл има предварително вградени семена от акация, което е едно от най-разпространените дървета за залесяване в Тайван. Останалите разфасовки са 100% биоразградими, но не съдържат семена.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите O’right. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на O’right: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на O’right 

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
*