Маска за силно изтощена коса 250 мл Loreal Professionnel Absolut Repair

  • Маска за силно изтощена коса 250 мл Loreal Professionnel Absolut Repair
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
22.32 лв
27.90 лв

Маска за силно изтощена коса L'Oréal Professionnel Absolut Repair

Това е обновената серия Absolut Repair  – една от най-добрите и обичани серии Serie Expert, която сега поставя нов, златен стандарт в професионалната грижа за коса. 

Обновената серия за много изтощена коса е с иновативна формула за възстановяване на повърхността на косъма, която не утежнява косата. Продуктите дават грижа, обогатена с екстракт от златна киноа и пшеничен протеин, за моментално преобразяване на косата. Косата е мигновено възстановена, мека и блестяща. Без утежняване. 

Страдате ли от изтощена коса? Търсите ли маска, която да възстанови в дълбочина увредената коса? Насреща е Absolut Repair, който възстановява косата мигновено!

Маската доставя на косата ценни ползи, загубени поради боядисване, слънчево увреждане и агресори като хлор, сол и топлина. Когато косата е била подложена на подобни вредни влияния тя се чупи и накъсва лесно, трудно се поддава на стилизиране, цветът й избледнява и прави повърхността й неравна. 

Маската Absolut Repair притежава плътна, кремообразна текстура със съставки за усъвършенстване на повърхността на косъма. Косата е моментално възстановена, мека и блестяща.

Подходяща за плътна коса.

РЕЗУЛТАТИ: 
Моментално възстановена коса.
7 пъти по-лъскава коса след първото нанасяне. 

Маската Absolut Repair е високотехнологично постижение и съдържа в себе си най-силно реконструиращите съставки, които възстановяват всички увредени участъци на косата. Като резултат косата е видимо преобразена, лъскава, блестяща и здрава. 

 

Начин на употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Осигурете интензивна грижа за косата, като усуквате всеки кичур след нанасяне, оставете за 3 до 5 минути. Изплакнете.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.