Възстановяваща маска за изтощена коса Dessata Expert Repair 300 мл

  • Възстановяваща маска за изтощена коса Dessata Expert Repair 300 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
26.51 лв
27.90 лв

Възстановяваща маска за изтощена коса Dessata Expert Repair 300 мл

Маската е идеалното допълнениe към шампоана от серията Expert Repair на Dessata, ако искате да извлечете максималното възстановяване за вашата изтощена и късаща се коса. Маската осигурява интензивна терапия за коса, изтощена от безкрайни химически и разкрасяващи процедури като: обезцветяване, боядисване, трайно изправяне, агресори на околната среда и други.

Expert Repair е линия на Dessata, подходяща за хора, които имат суха и крехка коса. Серията предлага четири ефективни продукта, които можете да комбинирате според вашите нужди или предпочитания.

Dessata Expert Repair има иновативни активни съставки, които ремонтират вътрешната и външната структура на косата, за да удължат продължителността на ползите. Серията е формулирана от:

18-метил ейкозанова киселина – основен липид за покриване и затваряне на люспичките на косъма 
Хидролизиран растителен протеин, способен да укрепи кератиновите фибри, за да възстанови силата и устойчивостта на косата
18-метил ейкозановата киселина + маслото от ший – връща влакната на косъма до първоначалното им положение. Осигурява максимум блясък и мекота.

Начин на употреба: Нанесете по дължините на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства няколко минути и изплакнете обилно с вода.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки