Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Интензивна изглаждаща маска за непокорна коса 200 мл JOC Care Satin Sleek Smoothing Express Mask

  • Интензивна изглаждаща маска за непокорна коса 200 мл JOC Care Satin Sleek Smoothing Express Mask
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
18.90 лв

Маска с интензивно изглаждащо действие JOC Care Smoothing, която дисциплинира непокорната коса и неутрализира фриза. Изглажда кутикулата на косъма и придава блясък и мекота. Предпазва от неблагоприятното влияние на околната среда и термо уредите. Косата е гладка, еластична и лесна за оформяне. 

Ползи
Изглажда косата 
Дисциплинира и изглажда стърчащите краища
Изглажда кутикулата на косъма
Придава блясък и мекота
Повишава еластичността
Прави косата лесна за оформяне
Улеснява разресването
Предпазва от агресорите на околната среда и термо уредите

Алкално pH 7.5 подходящо за дълбоко почистване до "скърцане", чрез отваряне кутикулата на косъма и достигане до неговата структура

Активни съставки:

Кафяви водорасли Winged Kelp
– наричат се "крилати водорасли" заради листата си, които могат да достигнат до 2 метра дължина. Структурата на растението включва еластични фибри, а в състава му присъстват аминокиселини, минерали и витамини. Кафявите водорасли изглаждат косата, защитават от външни агресори и улесняват разресването. 

Екстракт от лен – има високо съдържание на минерали, протеини и витамини. Създава защитен невидим филм около всеки отделен косъм, като подобрява неговата здравина и запечатва активните съставки в него. Предотвратява фриза, забележимо увеличава блясъка и прави косата устойчива при термообработка. 
 

Иновативна технология Blue Light Shield - мощна фотозащитна система със синьо алгае за предотвратяване на преждевременно стареене на скалпа и косата, като защитава от UV лъчите и високото ниво на "синя светлина", която се излъчва от електронните устройства. "Синята светлина" е компонент на естествения слънчев спектър и част от видимата светлина с по-дълъг диапазон на вълната в сравнение с UV лъчите. Естествената светлина сама по себе си не уврежда, но става вредна, когато се излъчва изкуствено от устройства, които са се превърнали в съществена част от ежедневието. Изследване сочи, че 60% от населението прекарва средно 6 часа дневно пред електронно устройство - това провокира оксидативен стрес и промени в естествената бариера на кожата, причинявайки преждевременно стареене на косата и скалпа.

Не съдържа сулфати, парабени и оцветители.
100% веган продукт, които не съдържат съставки с животински произход и не са тествани върху животни.

Начин на употреба: Нанесете по дължините на измита и подсушена с кърпа коса. Разрешете, оставете да подейства за 1 минута и изплакнете.
 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки