Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Изглаждаща маска за непокорна коса с анти-фриз ефект 250 мл Redken Frizz Dismiss Mask

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
62.60 лв

Frizz Dismiss Mask e изглаждащ маска, която укротява непокорната коса. Формулирана е с масло от бабасу, което има силно хидратиращо действие, заздравява косата и предотвратява накъсването, а специаленият изглаждащ комплекс на Redken, спомага за изглаждането и има анти-фриз ефект. В резултат косата е мека, интензивно подхранена и без хвърчащи косъмчета, запазва я пригладена дори и при влажно време.

Ползи:
✓  Изглажда и елиминира фриз ефекта
✓  Повишава мекотата и еластичността
✓  Хидратира в дълбочина
✓  Осигурява контрол над косата и при влажно време
✓  Прави косата податлива на оформяне

Активни съставки:
Масло от бабасу
- различава се от повечето масла, използвани в козметичната индустрия по това, че не се втвърдява при по-ниска температура. Има силно хидратиращо действие, подхранва косата, заздравява и предотвратява накъсването. Подходящо е и за масаж на скалпа, тъй като стимулира кръвообращението и се измива изключително лесно.

Начин на употреба: Нанесете на мокра коса, оставете да подейства 3-5 минути и изплакнете. Може да се използва вместо балсам 2-3 пъти седмично.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки