Маска за неутрализиране на топли оттенъци Matrix TR Brass Off 200 мл

  • Маска за неутрализиране на топли оттенъци Matrix TR Brass Off 200 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
28.40 лв

Маска Matrix TR Brass Off – елиминира нежеланите жълти и оранжеви оттенъци, които се получават при изсветляване и изрусяване на кичури. С интензивни синьо-виолетови пигменти, които успешно неутрализират топлите нюанси и придават естествен студен оттенък на цвета. 

Обогатена с витамини и есенциални масла, маската Matrix TR Brass Off  не само тонира косата, но едовременно с това я подхранва и нямалява накъсването на косъма. Възстановява и защитава крехката изрусена коса от увреждане. 

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса, след измиване с шампоана от серията. Оставете да действа от 5 до 10 минути, в завизимост от желаната степен на тониране. Изплакнете с вода. 

Предупреждение: Тази маска може да предизвика алергия, затова е препоръчитлно използването на защитни ръкавици при употреба. За ваша безопастност направете тест за алергична реакция като следвате инструкциите на опаковката. 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.