Шампоан за неутрализиране на топли оттенъци Matrix TR Brass Off 300 мл

  • Шампоан за неутрализиране на топли оттенъци Matrix TR Brass Off 300 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
13.50 лв
Шампоан Matrix TR Brass Off  – неутрализира нежеланите топли оттенъци и придава на косата суден нюанс. 
 
Идеален за брюнетки, които са изсветлили косата си изцяло или на кичучи. Почиства косата и отстранява ежедневните замърсявания, докато добавените в него сини и виолетови пигменти “убиват” жълтите и оранжеви оттенъци, получени в следствие на изрусяването. Още след първото измиване резултатът е красив пепелен и натурално изглеждащ цвят. 
 
Обогатен с витамини и есенциални масла, шампоанът Matrix TR Brass Off  не само тонира косата, но едовременно с това я подхранва и нямалява накъсването на косъма. 
 
Начин на употреба: Нанесете на мокра коса и масажирайте до получаване на пяна. За оптимални резултати оставете да действа от 3 до 5 минути. Изплакнете добре и повторете, ако е необходимо.
 
Предупреждение: Този шампоан може да предизвика алергия, затова е препоръчитлно използването на защитни ръкавици при употреба. За ваша безопастност направете тест за алергична реакция като следвате инструкциите на опаковката. 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.