Marrakesh е вече MKS Eco

Мини четка с капаче Dessata Travel pack Розово сребро

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
16.03 лв
22.90 лв

Спрете да губите коса всеки ден! Грубото разресване с неподходящите четка или гребен, може да нарани и увреди трайно косата ви! Всички знаем колко е трудно да се поддържа дълга коса - скубане, заплитане, накъсване…

Ако все не успявате да пуснете дълга косата си, замисляли ли сте се, че причината за това може да е в гребенa или четкатa, които ползвате? Защото само добрата козметика не е достатъчна.

Грубото разресване може да доведе до косопад и загуба на съвсем здрава коса, но най-често води до накъсване на косата. Вече можете да решите този проблем с четка Dessata Travel pack Розово сребро
 

Новата четка Dessata Travel pack Розово сребро е по-малкият вариант на класическата четка на Dessata, а капачето помага за по-лесно съхранение и ще може да я взимате навсякъде с вас. 
 

Оригиналният дизайн, с приятно омекотена триъгълна форма и удобен захват е специално изработен, за да пасне идеално към ръката и главата ви.  Още първият път, когато използвате тази четка, ще забележите разликата - блестяща, мека и красива коса, без заплитане и накъсване.

Ежедневното разресване с четката ще ви помогне да "отгледате" здрава, дълга и красива коса. Благодарение на нея косата е разресана, без да е накъсан нито един косъм. Скалпът e спокоен, без да е опънат и раздразван излишно.
440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените и гъсти коси.

Без болка, скубане и без напрежение!
Не мислете, че пластмасовите четки наелектризират косата. Напротив! 

Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество. Няма го неприятното наелектризиране на косата, която я кара да стърчи на всички посоки.

С Dessata можете да бъдете спокойни! Кажете НЕ на статичното електричество!
 

Всички знаем, че не е препоръчително разресване на косата, когато е мокра, защото тогава тя е най-уязвима.

С четка Dessата можете да разресвате косата, докато е мокра без капка гузна съвест, защото тя няма да нарани нежните люспички на косъма, въпреки влагата. Можете да разресвате винаги - суха или мокра, това няма значение.
Ако пък се грижите за малка принцеса и вече се виждате в чудо, защото всяко разресване е свързано с огромно количество сълзи и драми, имате шанса да разрешите завинаги този проблем, а вашата малка дъщеря да заобича разресването на косата повече от всичко друго!

 

Лекотата на разресването води до там, че малките принцеси да искат да се решат сами, а красивите и пъстри цветове правят четка Dessata неповторим аксесоар и повод за гордост, за всички малки суетни дами!
Четка Dessata е добра инвестиция в грижата за косата! Не отлагайте!

Размери:  90 х 50 мм
Произведено в Испания.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в кошницата

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.