• Мини комплект за боядисана коса с хайвер Alterna Caviar Infinite Color Hold Trial Kit

Мини комплект за боядисана коса с хайвер Alterna Caviar Infinite Color Hold Trial Kit

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
58.00 лв

Комплектът съдържа:

Шампоан за защита на цвета Alterna Caviar Infinite Color Hold 40 мл - обогатява косъма с мощни антиоксиданти за изключителна UV защита на боядисаните коси. С нежна и щадяща формула, без сулфати, той подхранва в дълбочина, предотвратява избледняването на цвета и възстановява загубената по време на химическите процедури хидратация. 

Балсам за защита на цвета Alterna Caviar Infinite Color Hold 40 мл - задържа цвета на косата по-дълго време, като забавя отмиването на пигментите. Нежната му формула, с високо съдържание на антиоксиданти, витамини и омега 3 мастни киселини, осигурява най-мощната UV защита на боядисаната коса. Грижи се цвета да не избледнее, като в същото време възстановява загубената по време на химическите процедури хидратация.

Спрей за блясък за боядисана коса Alterna Caviar Infinite Color Hold 25 мл - Притежава ултра-лека формула, богата на ценни съставки, които подхранват, предпазват косъма от външните агресори и “заключват” дълготрайно цвета. Спреят е финалната стъпка от серията Caviar Infinite Color Hold за защита и подсилване на интензитета на цвета и ослепителния блясък на боядисаната коса.
 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*