• Мини комплект за изключително възстановяване Alterna Caviar Bond Repair Trial Kit

Мини комплект за изключително възстановяване Alterna Caviar Bond Repair Trial Kit

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
64.00 лв

Комплектът съдържа:

Мощен възстановяващ шампоан с хайвер Alterna Caviar Bond Repair 40 мл – Шампоанът Alterna Caviar Bond Repair Shampoo има високо съдържание на изграждащи протеини и други ценни съставки, благодарение на които е изключително ефективен в процеса на възстановяване на увредената коса. Поддържа отлично ниво на хидратация на косъма. Трансформира увредената коса в здрава, жизнена и красива. Придава блясък и гъвкавост. Предотвратява начупването на косъма в 95% от случаите. В клинично проучване 9 от 10 жени, използвали продуктите от серията,  забелязват подобрение в забелязват подобрение в блясъка, текстурата, мекотата и контрола на косата, като същевременно я защитава от накъсване и бъдещо увреждане.

Мощен възстановяващ балсам с хайвер Alterna Caviar Bond Repair 40 мл – Балсамът Alterna Caviar Bond Repair Conditioner има високо съдържание на изграждащи протеини и други ценни съставки, благодарение на които е изключително ефективен в процеса на възстановяване на увредената коса.  Поддържа отлично ниво на хидратация на косъма. Улеснява разресването и предотвратява заплитането. Трансформира увредената коса в здрава, жизнена и красива. Придава блясък и гъвкавост. Предотвратява начупването на косъма в 95% от случаите. В клинично проучване 9 от 10 жени, използвали продуктите от серията, забелязват подобрение в блясъка, текстурата, мекотата и контрола на косата, като същевременно я защитава от накъсване и бъдещо увреждане.

Термозащитен спрей с хайвер Alterna Caviar Bond Repair 25 мл - Мигновено прониква дълбоко в косъма, за да му осигури максимална защита и интензивно възстановяване. Повишава здравината на косъма и осигурява мощна защита по време на стилизиране с термо уреди до 232 градуса. Феноменални резултати още след първото нанасяне – гладка, блестяща и защитена от бъдещи увреждания коса. Формулиран с уникалните Seasilk, Age Control, Enzymetherapy, UV & Color Hold комплекси за защита на цвета и забавяне процесите на стареене на косъма. 

Мощен реконструиращ серум за изтощена косаAlterna Caviar Bond Repair  3 in 1 7 мл  - Изключително луксозен реконструиращ серум, който защитава, възстановява и запечатва косъма в една стъпка. Формулиран с най-новата и авангардна технология Caviar Bond Enforcing за моментално възстановяване и реконструкция на увредените участъци. Тази интензивна грижа защитава структурата на косъма от бъдещо увреждане. Придава на косата изключително здрав вид. Осигурява термозащита до 230 градуса. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*