Viber
  • Мултивитаминен термозащитен спрей Alterna Caviar RepairX Multi Vitamin Heat Protection Spray 125 мл

Мултивитаминен термозащитен спрей Alterna Caviar RepairX Multi Vitamin Heat Protection Spray 125 мл

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
66.00 лв
Брой:

Мултивитамини за вашата коса! Изключително резултатният спрей Alterna Caviar RepairX Multi Vitamin Heat Protection Spray мигновено възстановява слабите, изтощени краища на косата, като същевременно я прави по-устойчива, без да утежнява. Предпазва косата от вредното действие както на пресата и сешоара, така и от външните агресори. Укрепва дължините и ги подхранва. Изключително подходящ за всеки тип коса, дори и за най-увредените. Иновативната формула е подходяща и за най-фините и тънки коси.
Спреят е формулиран с ценни и скъпи съставки, които мигновено проникват в косъма и осигуряват цялостно подхранване и защита, като в същото време възстановяват структурата му. Резултатът е феноменален дори и след първото приложение – гладка, блестяща и защитена от бъдещи увреждания коса.

 Alterna Caviar RepairX Multi Vitamin Heat Protection Spray е обогатен с:

     Витамини A и C: антиоксиданти, предпазват от свободните радикали

     Биотин, B6 и B12: Възстановява силата, блясъка и плътността

     Витамин Е: Подхранва и изглажда

     Термо и UV защита: Предпазва от накъсване. Защитава косата до 230 градуса.

Начин на употреба:  Напръскайте върху измита и подсушена с кърпа коса и стилизирайте по желание. Спреят ефективно възстановява тънката, слаба коса.

Линията Caviar RepairХ е формулирана със специални протеини, които реконструират естествения липиден слой и кортекса на косъма. Продуктите от серията реизграждат косъма и запълват увредените участъци в кората на кортекса. Изграждат нов защитен слой на кутикула, който подхранва косата и предотвратява бъдещи увреждания, вследствие негативното влияние на околната среда. Придават на косата жизненост и блясък. Продуктите имат бърз видим ефект, който се дължи на патентованите Micro protein building blocks с най-ниското молекулярно тегло и обем, създавани някога в индустрията. 19 аминокиселини, подредени в същата аминокиселинна верига, която съдържа човешкият косъм, гарантират мигновено възстановяване на 99% от само едно приложение. 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
*
Подобни продукти
Термозащитен спрей Label. M Heat Protection Spray 200 мл

27.90 лв

Ще те известим, когато продуктът е наличен.