Спрей за фиксиране на фибри Nanogen Locking Mist Plus 100 мл

  • Спрей за фиксиране на фибри Nanogen Locking Mist Plus 100 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
32.00 лв
Спрей за фиксиране на фибри Nanogen Locking Mist Plus
 
Съдържа патентовани водоустойчиви стилизиращи полимери. Спреят за фиксиране е задължителен за фибрите, за да могат те да се захванат още по здраво за косъма. Благодарение на спрея, няма да се притеснявате от климатичните условия, като дъжд, вятър и сняг, както и от изпотяването, фибрите ще си останат на място дори и под вода. Спреят също така допринася за финалния изглед след поставянето на фибрите, като дава естествен блясък на кератиновите фибри и ги слива незабелязано с вашата коса.
 
Съставки:
- Водоустойчива полимерна смес - Фиксира Aquamatch и Нанофибри, дори и под вода
- Съставки за UV-защита - Предпазват косата и Нанофибри от УВ-лъчите
 
Основни предимства
- Защита при всички условия.
- Водоустойчив.
- Патентовани водоустойчиви полимери по последна технология.
- UV защита, както за фибрите, така и за косата ви.
 
Начин на употреба:
1. За здраво свързване, приложете около 4 впръсквания върху зоната с оредяла коса, от около 10 см разстояние.
2. За водоустойчивост и здраво свързване, приложете около 8 впръсквания върху зоната с оредяла коса, от около 5-7.5 см разстояние.
3. Ако косата се намокри, оставете я да изсъхне от само себе си, без да я докосвате, след което нанесете допълнително Locking Mist Plus за допълнителна водоустойчивост.
 

NANOGEN - продукти за сгъстяване, уплътняване и повторен растеж на косата
 
Продуктите на Nanogen за сгъстяване са иновативна гама и достъпна грижа за косата и скалпа, специално разработена за изтънели и повредени коси. Те са обогатени с растежни фактори за насърчаване на растежа, спират косопада, подхранват косата и се грижат за здравето ѝ. Продуктите са подходящи за хора, ползващи миноксидилни препарати.
 
Науката зад фактори на растеж
VEGF или Съдово ендотелните фактори на растежа бъдещето при лечението на косопада, изтъняващата коса и алопецията.
Продуктите на Nanogen съдържат фактори на растеж, идентични с тези в човешкия организъм, които подпомагат скалпа в момента, в който човешкото тяло спре да произвежда тези фактори.
 
Ефекта на Nanogen VEGF
При сравняване на грижите с Миноксидил и Nanogen VEGF резултатите сочат, че продуктът на Nаnogen e по-ефективен в стимулирането растежа на косата. Повече от 237% по-бързо порастване на косата е демонстрирано в сравнение с Миноксидил 5%.
 
В края на цикъла на косата, както и преди косопада, може да се случи некроза  на някои клетки в региона на луковицата. Това е причината за лекото намаляване на дължината на косата. Грижата с Nanogen Фактор за растежа на косата позволява на косата да продължи да нараства със здравословна скорост. За разлика от миноксидил монотерапия, дължината на косъма започва да намалява от 9-ия ден, като посочва некрозата като причината за появата на косопад. Това показва, че Nanogen VEGF има по-продължителна преживяемост на косата и е по-ефективен, отколкото Миноксидил.
 
Ефекта на комбинираното лечение с Миноксидил 5% и Nanogen VEGF
Резултатът е 133% по-висок темп на растежа на косата от комбинираната грижа, отколкото третиране само с Миноксидил 5%. 
 
Проучванията доказват значима разликата в скоростта на растежа на косата между двете групи на лечение (р-стойност = 0,007). Допълващият ефект на Nanogen VEGF към лечението с миноксидил ясно се вижда. Но въпреки това, комбинацията не увеличава оцеляването на косата, както се очаква. 
 
Накратко изводите са:
- Nanogen косата растежен фактор грижа може значително да увеличи темпа на растеж на косата, до 237% повече от миноксидил монотерапия.
- Nanogen VEGF грижата удължава оцеляването на косата оцеляване и следователно може да предотврати или намали загубата на коса.
- Nanogen VEGF в комбинация с миноксидил може значително да увеличи темпа на растеж на косата с до 133% повече от миноксидил монотерапия.
 
Салонни продукти, предназначени за домашно ползване
Гамата продукти лесно и достъпно може да замести всички други продукти, които се ползват ежедневно, като не съдържат вредните съставки, които притесняват повечето хора.
 
- Не блокират порите на скалпа
- Дерматологично тествани
- Подходящи са за потребители на миноксидил
- Не съдържат SLS/SLES (сулфати)
- Не съдържат формалдехидни консерванти

 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.