Спрей за обем от корена Nanogen Root Boost Hair 100 мл

  • Спрей за обем от корена Nanogen Root Boost Hair 100 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
29.00 лв

Спрей за обем от корена Nanogen Root Boost Hair 100 мл

Спреят за обем от корена Nanogen Root Boost Hair е подходящ за тънките и фини коси. Той ще повдигне косата от корена и в допълнения ще придаде нов, по-жизнен вид на твоята прическа. Активира се от топлината, което го прави изключително подходящ за използване преди сешоар.

Начин на употреба: Напръскайте в корените на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете по желание.

NANOGEN - продукти за сгъстяване, уплътняване и повторен растеж на косата

 

Продуктите на Nanogen за сгъстяване са иновативна гама и достъпна грижа за косата и скалпа, специално разработена за изтънели и повредени коси. Те са обогатени с растежни фактори за насърчаване на растежа, спират косопада, подхранват косата и се грижат за здравето ѝ. Продуктите са подходящи за хора, ползващи миноксидилни препарати.

 

Науката зад фактори на растеж

VEGF или Съдово ендотелните фактори на растежа бъдещето при борбата с косопада, изтъняващата коса и алопецията.

Продуктите на Nanogen съдържат фактори на растеж, идентични с тези в човешкия организъм, които подпомагат скалпа в момента, в който човешкото тяло спре да произвежда тези фактори.

 

Ефекта на Nanogen VEGF

При сравняване на грижата с Миноксидил и Nanogen VEGF резултатите сочат, че продуктът на Nаnogen e по-ефективен в стимулирането растежа на косата. Повече от 237% по-бързо порастване на косата е демонстрирано в сравнение с Миноксидил 5%.

 

В края на цикъла на косата, както и преди косопада, може да се случи некроза  на някои клетки в региона на луковицата. Това е причината за лекото намаляване на дължината на косата. Грижата с Nanogen Фактор за растежа на косата позволява на косата да продължи да нараства със здравословна скорост. За разлика от миноксидил монотерапия, дължината на косъма започва да намалява от 9-ия ден, като посочва некрозата като причината за появата на косопад. Това показва, че Nanogen VEGF има по-продължителна преживяемост на косата и е по-ефективен, отколкото Миноксидил.

 

Ефекта на комбинираното лечение с Миноксидил 5% и Nanogen VEGF

Резултатът е 133% по-висок темп на растежа на косата от комбинираното третиране, отколкото третиране само с Миноксидил 5%. 

 

Проучванията доказват значима разликата в скоростта на растежа на косата между двете групи на третиране (р-стойност = 0,007). Допълващият ефект на Nanogen VEGF към лечението с миноксидил ясно се вижда. Но въпреки това, комбинацията не увеличава оцеляването на косата, както се очаква. 

 

Накратко изводите са:

- Nanogen косата растежен фактор грижа може значително да увеличи темпа на растеж на косата, до 237% повече от миноксидил монотерапия.

- Nanogen VEGF грижа удължава оцеляването на косата оцеляване и следователно може да предотврати или намали загубата на коса.

- Nanogen VEGF в комбинация с миноксидил може значително да увеличи темпа на растеж на косата с до 133% повече от миноксидил монотерапия.

 

Салонни продукти, предназначени за домашно ползване

Гамата продукти лесно и достъпно може да замести всички други продукти, които се ползват ежедневно, като не съдържат вредните съставки, които притесняват повечето хора.

 

- Не блокират порите на скалпа

- Дерматологично тествани

- Подходящи са за потребители на миноксидил

- Не съдържат SLS/SLES (сулфати)

- Не съдържат формалдехидни консерванти

 

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.