Витамин С желе за детокс на косата и скалпа

Уплътняващ шампоан за мъже 240 мл Nanogen Thickening Treatment Shampoo For Мen

  • Уплътняващ шампоан за мъже 240 мл Nanogen Thickening Treatment Shampoo For Мen
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
29.00 лв

Уплътняващ шампоан за мъже Nanogen Thickening Treatment Shampoo For Мen

 

Напълно нов тип шампоан с мигновен и видим резултат за уплътняване на косата за мъже. Съдържа последното поколение фактори на растеж и подхранващи аминокиселини. Това е шампоанът, чиито ободряващ и свеж ефект може да се усети моментално след първото измиване.

 

Основни преимущества:

- Уплътнява косата от първото измиване.

- Ободравящо и почистващо действие, което може да се усети моментално.

- Оптимизира абсорбацията на продукти след това.

- Подходящ е за потребители на Миноксидил.

- Дерматологично тестван за чувствителни скалпове.

 

Почистване и подготовка

Почистването на скалпа без ползването на агресивни агенти и съставки е съществено и важно за това как расте косата Ви и как я чувствате. Също така е важно и за абсорбирането на продуктите за възстановяване и повторен растеж след това. Честата употреба на шампоана е важна за здравето на скалпа и самия косъм. Ето защо се препоръчва за дневна употреба.

 

Начин на употреба: Нанесете на мокра коса и масажирайте скалпа, изплакнете след минута, препоръчително използване на Уплътняващ Балсам след това. За максимално добри резултати използвайте всеки път когато миете косата си.

 


NANOGEN - продукти за сгъстяване, уплътняване и повторен растеж на косата

 

Продуктите на Nanogen за сгъстяване са иновативна гама и достъпна грижа за косата и скалпа, специално разработена за изтънели и повредени коси. Те са обогатени с растежни фактори за насърчаване на растежа, спират косопада, подхранват косата и се грижат за здравето ѝ. Продуктите са подходящи за хора, ползващи миноксидилни препарати.

 

Науката зад фактори на растеж

VEGF или Съдово ендотелните фактори на растежа бъдещето при борбата с косопада, изтъняващата коса и алопецията.

Продуктите на Nanogen съдържат фактори на растеж, идентични с тези в човешкия организъм, които подпомагат скалпа в момента, в който човешкото тяло спре да произвежда тези фактори.

 

Ефекта на Nanogen VEGF

При сравняване на грижите с Миноксидил и Nanogen VEGF резултатите сочат, че продуктът на Nаnogen e по-ефективен в стимулирането растежа на косата. Повече от 237% по-бързо порастване на косата е демонстрирано в сравнение с Миноксидил 5%.

 

В края на цикъла на косата, както и преди косопада, може да се случи некроза  на някои клетки в региона на луковицата. Това е причината за лекото намаляване на дължината на косата. Лечението с Nanogen Фактор за растежа на косата позволява на косата да продължи да нараства със здравословна скорост. За разлика от миноксидил монотерапия, дължината на косъма започва да намалява от 9-ия ден, като посочва некрозата като причината за появата на косопад. Това показва, че Nanogen VEGF има по-продължителна преживяемост на косата и е по-ефективен, отколкото Миноксидил.

 

Ефекта на комбинираното лечение с Миноксидил 5% и Nanogen VEGF

Резултатът е 133% по-висок темп на растежа на косата от комбинираното третиране, отколкото третиране само с Миноксидил 5%. 

 

Проучванията доказват значима разликата в скоростта на растежа на косата между двете групи на третиране (р-стойност = 0,007). Допълващият ефект на Nanogen VEGF към лечението с миноксидил ясно се вижда. Но въпреки това, комбинацията не увеличава оцеляването на косата, както се очаква. 

 

Накратко изводите са:

- Nanogen косата растежен фактор грижа може значително да увеличи темпа на растеж на косата, до 237% повече от миноксидил монотерапия.

- Nanogen VEGF грижата удължава оцеляването на косата оцеляване и следователно може да предотврати или намали загубата на коса.

- Nanogen VEGF в комбинация с миноксидил може значително да увеличи темпа на растеж на косата с до 133% повече от миноксидил монотерапия.

 

Салонни продукти, предназначени за домашно ползване

Гамата продукти лесно и достъпно може да замести всички други продукти, които се ползват ежедневно, като не съдържат вредните съставки, които притесняват повечето хора.

 

- Не блокират порите на скалпа

- Дерматологично тествани

- Подходящи са за потребители на миноксидил

- Не съдържат SLS/SLES (сулфати)

- Не съдържат формалдехидни консерванти

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в кошницата

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
ВСИЧКИ МАРКИ
Philip Kingsley
L'Alga
Kerastase
Macadamia Beauty
BioSilk
Loreal Professionnel
LAKME
Neuma
ECRU New York
Compagnia Del Colore
Oright
Marrakesh
Moroccanoil
Bosley
Mediceuticals
Ellwo
OLIOSETA
SuperPlex
Eprouvage
Ikoo
Napura
ApHogee
Dessata
Lanza
Label.m
Platinum
Permesse
Alfaparf
JOC
Chi
Redken
Alterna
Matrix
Linecure
Aglique
Rozober
Little Green
Biolage
Brave New Hair
Orofluido
Mi Amante
Nanogen
ColorpHlex
MilkShake
Beyond Glow
Phyris
CBD Daily
Uniq One
Beard Monkey
Wella
Ceriotti
Demeliss
Makeda Botanics
Marlique Mix
FOREO
Carrera
Rohnson